Bugun...



Küçük dansçı Türkiye’yi Makedonya’da temsil edecek

Milas doğumlu 9 yaşındaki Zeynep Mil, minikler kategorisinde Türkiye’yi modern dans alanında temsil etmek üzere Nisan ayında düzenlenecek dans şampiyonasına katılacak. Şampiyona öncesi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret eden Zeynep Mil, 3,5 yaşından beri dans ettiğini söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 08-03-2020 00:24

Küçük dansçı Türkiye’yi Makedonya’da temsil edecek

Milas doğumlu 9 yaşındaki Zeynep Mil, minikler kategorisinde Türkiye’yi modern dans alanında temsil etmek üzere Nisan ayında düzenlenecek dans şampiyonasına katılacak.

Şampiyona öncesi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret eden Zeynep Mil, 3,5 yaşından beri dans ettiğini söyledi. Dansa Milas Folklor Araştırma Derneği (MİFAD)’ta başladığını söyleyen Mil; Sırasıyla Bodrum Sunu Akademi ve Bodrum Spor Kulübünde çalışmalarını sürdürdüğünü, burada gösterdiği performansla Modern Dans Türk Milli takımına seçildiğini anlattı. Mil, “Nisan ayı sonunda Türkiye’yi küçükler kategorisinde Makedonya’da temsil edeceğim. Ardından Polonya’da düzenlenecek Avrupa Dans şampiyonasına katılacağım. Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım” diye duygularını dile getirdi…

Bu gurur sizin

9 yıl önce MİFAD Sanat Merkezinin kurulmasında Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın katkılarının çok fazla olduğuna ifade eden MİFAD kurucusu Emrah Mergen; “Bu gün Zeynep gibi yetenekleri yetiştirmekten büyük gurur duyuyoruz. Aslında bu gurur Başkanımız Muhammet Tokat’a ait. O günlerde bize destek olmasaydı, bu yetenekli çocukları yetiştiremezdik. Milas’ta kültür ve sanat için yaptığınız çalışmaları büyük bir memnunlukla izliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Özellikle bu alanlarda böyle yeteneklerin yetişmesinden son derece mutluyum. Zeynep kızımıza katılacağı şampiyonalarda başarı diliyor, Milas Belediyesi olarak ta gerekli desteği sağlayacağımızı bilmenizi istiyorum” diye konuştu.




Bu haber 661 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI