Bugun...



Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrasının konseri

Şef Tuncay Mızrak yönetimindeki Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası ile yerli ve yabancı 17 eseri seslendiren solistler, dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı...

facebook-paylas
Tarih: 14-02-2020 22:26

Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrasının konseri

13 Şubat Perşembe akşamı saat 20.30´da Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu´nda gerçekleştirilen konserde, Hasan Gürkan Cumbul ve Mustafa İnan, Fulya Cansever, Ilım Şekerler, M. Şakir Boduroğlu ve Cansu Tekin solist olarak sahne aldı. Şef Tuncay Mızrak yönetimindeki Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası ile yerli ve yabancı 17 eseri seslendiren solistler, dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Konser sonunda büyük alkış alan Orkestra, eserleriyle Milaslıları büyüledi. Konser sonunda Şef Tuncay Mızrak ve Senfonik Kent Orkestrası ekibine teşekkür eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Bu gece harikalar yarattınız, sizlerle ne kadar gurur duysak azdır” dedi.

“Türkiye’de bir ilk olması özelliği taşıyan Senfonik Kent Orkestramızı kutluyorum. Bizlere bu akşamı yaşatan bu kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuşan Başkan Tokat, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kültürümüzü yozlaştırmak, bu renklerimizi, güzelliklerimizi yok etmek isteyen anlayışlarla mücadele ediyor olabiliriz ama müzik güzelliktir, evrenseldir, hayatın rengidir. Bu güzelliği ve evrenselliği doya doya yaşamak istiyoruz. İşte bu insanlar bize bunu yaşatıyorlar. Böyle bir topluluğa sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Milas Kültür ve Sanat anlamında zengin bir ilçe. Belediye olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında olacağız.”

Milas Belediyesi Bandosu kurulacak

Senfonik Kent Orkestrası şefi Tuncay Mızrak’ın Milas Belediyesi Müzik direktörü olacağı müjdesini veren Başkan Tokat sözlerini şöyle noktaladı: “Senfonik Kent Orkestrası çalışmaları yanında Belediyemizin tüm müzik organizasyonlarında Tuncay hocamız olacak. Ayrıca buradan ilk kez söylüyorum kendisinden Belediye Bandosu oluşturmasını istiyorum.”

 

 




Bu haber 1138 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR-SANAT Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI