Bugun...


YÜKSEL IŞIK

facebook-paylas
HALKÇI BELEDİYECİLİK
Tarih: 05-07-2022 02:55:00 Güncelleme: 05-07-2022 02:55:00


HALKÇI  Belediyecilik, gençlere güvenir. Gençlerin, erken yaşlarda kent yaşamına katılımlarını teşvik eder. Bu katılımla, gençlerin demokratik kurum ve kuruluşlara inancının pekişmesinin yolunu açar.

HALKÇI  Belediyeciliğe göre; gençlerin katılımının sağlanması ile oluşacak; iş, konut, çevre, kültür, tatil, eğitim, öğretim ve sağlık gibi konularda gençlerin özel ihtiyaçlarına yönelik tutarlı politikaların geliştirilmesi, fırsat eşitliğinin tanındığı kapsamlı yerel gençlik politikalarıyla mümkündür.

HALKÇI  Belediyecilik; Gençlik Meclisleri oluşturup, gençlerin sorunlarını irdelemelerine ve çözüm üretmelerine öncülük yapar ve uygulayıcısı olur.  Gençlik Meclisleri kanalı ile gençlerimizin yerel politik kararlara katılımını sağlar.  Gençlerimizin, orta öğretimden üniversite yaşamına kadar takipçisi ve destekçisi olup, sosyal gelişmesinin ve örgütlenmelerinin de önünü açar.

HALKÇI  Belediyecilik; gençliğin, eğitim, kültür ve sportif alanlarda gelişmesi için, özgün çalışmalar yapar. Gençliğin bilgi, beceri ve görgüsünün artırılması için gerek yurtiçi gerek yurtdışı, eğitim, gezi ve benzer seyahatler yapmalarına olanak sağlayan projelere destek ve öncülük eder.

HALKÇI  Belediyecilik, gençlere güvenip, yetki ve sorumluluklarını gençlerle paylaşmayı ilke edinir.

HALKÇI  Belediyecilik, gençlerden gelen tüm projelere açıktır ve destekler.

HALKÇI  Belediyecilik, gençlerin, kültürel, sportif ve sosyal faaliyetler için ilk başvurulacak adres olmayı kabul eder.

HALKÇI  Belediyecilik, çeşitli yaş guruplarında gençlerin araştırma, sorgulama ve bilimsel yönden gelişimi için; önemli gün ve haftalar, milli günlerle ilgili inceleme, araştırma, kompozisyon türü yarışmalar düzenler. Bu amaçla önceden belli bir takvim tespit edilerek okullarda gerekli bilgilendirmeleri yapar.

HALKÇI  Belediyecilik, gençlerin kent hayatını yaşanabilir ve renklendirebilecek önerilerini almak için gençlik forumları düzenler, beldemizin sorunlarını tartışmaya açar. Forumlardan çıkan önerileri yaşama geçirir.

HALKÇI  Belediyecilik, gençlere yönelik yapılacak projelere açıktır.

 



Bu yazı 2153 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI