Bugun...



Fethiye Tazelenme Üniversitesi'nde zorunlu tatil

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde kurulan Muğla Tazelenme Üniversitesinin merkez ve ilçe kampuslarında coranavirüs tehlikesine karşı eğitimlere ara verildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-03-2020 22:29:57 Tarih: 13-03-2020 22:24

Fethiye Tazelenme Üniversitesi'nde zorunlu tatil

Demet Ulukut / Fethiye

Çin’de ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan Coranavirüs’ün ölümcül bir tehlike halini alması üzerine, diğer ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de önlemler alınmaya başlanıldı.

Kurumların yapacağı toplu etkinlikler iptal edildi, hükümet tarafından ilk-orta-lise ve üniversitelerde 16 Mart’tan itibaren eğitim ve öğretim faaliyetleri ertelendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde kurulan Muğla Tazelenme Üniversitesinin merkez ve ilçe kampuslarında coranavirüs tehlikesine karşı eğitimlere ara verildi.

Fethiye Tazelenme Üniversitesi kampusunun kurucusu Cemil Yavuz dünyada pandemik seviyesinde seyreden Coronavirüsü ile ilgili Sağlık Bakanlığının tavsiyeleri doğrultusunda  60 yaş üzerindeki öğrencilerinin risklerini de göz önünde bulundurarak eğitime ara verme kararı aldıklarını belirtti. 

Yavuz, faaliyetleri, kursları ve dersleri Bakanlıktan yapılacak bilgilendirmeler çerçevesinde 15 gün süreyle ertelemeyi uygun gördüklerini ve bunu öğrencilerine duyurduklarını açıkladı.

Bakanlıktan gelen uyarılara göre bu süreyi yeniden uzatılabileceklerini belirtilen Cemil Yavuz bu zor günlerde yoğun emek harcayan halkın sağlığını korumak ve tedavi etmek için büyük özveri gösteren sağlık personelinin ve hekimlerin 14 Mart Tıp Bayramını kutladığını da sözlerine ekledi.

 




Bu haber 1489 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TAZELENME Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI