Bugun...



CHP Milas İlçe Başkanı Çetinkaya, Milas TMO’nun Satışa Çıkarılmasına Tepki Gösterdi

İyi Parti İlçe Başkanı Gürsel İnce’den sonra CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya bu satışa tepki göstererek, “Ama şunu da bilmelerini istiyoruz ki; çiftçilerimiz ve üreticilerimizin can damarı olan 1938’den bu yana hizmet veren bu kurumu satılığa çıkaranlardan da hesap sormak boynumuzun borcudur,” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-04-2023 00:51:17 Tarih: 07-04-2023 00:44

CHP Milas İlçe Başkanı Çetinkaya, Milas TMO’nun Satışa Çıkarılmasına Tepki Gösterdi

AKP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Müteahhit Bülent Mutlu’nun kiralamış olduğu Milas TMO’yu internet üzerinden satılığa çıkarması tepki almaya devam ediyor. İyi Parti İlçe Başkanı Gürsel İnce’den sonra CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya da bu satışa tepki göstererek, “Ama şunu da bilmelerini istiyoruz ki; çiftçilerimiz ve üreticilerimizin can damarı olan 1938’den bu yana hizmet veren bu kurumu satılığa çıkaranlardan da hesap sormak boynumuzun borcudur,” dedi.

CHP İlçe Başkanı Çetinkaya’nın açıklaması şöyle:

“Milas Toprak Mahsulleri Ofisi internet sitesi olan sahibinden.com’da satışa sunuldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Milas ilçe Başkanlığı olarak 2021 yılının Ekim ayında kiralanması üzerine yaptığımız basın açıklamamızın üzerinden iki yıl bile geçmeden satışa çıkarılması çiftçilerimize ve üreticilerimize ihanettir.

AKP Milas ilçe yöneticisine kiralanarak peşkeş çekilmeye çalışılan ve Milletvekilimiz Suat Özcan, Belediye Başkanımız Muhammet Tokat, o dönemdeki Ziraat Odası Başkanımız İsmail Atıcı ve Çiftçilerimizin büyük tepkisinden sonra özelleştirilmesi durdurulan Toprak Mahsulleri Ofisinin, şimdi kimlere peşkeş çekileceğini merakla bekliyoruz…

Ama şunu da bilmelerini istiyoruz ki; çiftçilerimiz ve üreticilerimizin can damarı olan 1938’den bu yana hizmet veren bu kurumu satılığa çıkaranlardan da hesap sormak boynumuzun borcudur.

Sözde AKP Milas ilçe Başkanı; kiralama söz konusu olduğu zaman “Bülent Mutlu, kurtuluş reçetesi için kefen giymiştir,” diyerek herkesin aklıyla alay etmiş, yaptıklarını meşrulaştırmaya çalışmıştır.

Şimdi soruyoruz; AKP Milas İlçe Başkanı, Milas’ta yaşayan çiftçilerimizin ve üreticilerimizin nefesini keserek ve onları zor durumda bırakarak kimlere hizmet etmektedir?

Sayın AK Parti Milas İlçe Başkanı yaşadığı ve geçimini sürdürdüğü bu topraklara olan borcunu, köylünün ve çiftçinin can suyu olan Milas TMO’nun satışıyla ilgili nasıl bir açıklama yapacağını merakla bekliyoruz.

Bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz savunucuları olarak söz veriyoruz…

Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Türkiye’nin gerçek sahibi ve efendisi, gerçek üretici olan köylüdür” sözünü rehber alarak alınteriyle toprağını işleyen, üreten hiçbir insanımızı 21 yıldır Tarım Politikalarını Rant Politikaları haline getiren AKP iktidarından sandıkta hesap soracak ve üreticimizin sesi ve nefesi olan TMO’yu gerçek sahiplerine vereceğiz…

Bu konunun yakın takipçisi olup, ayrıntılı açıklamamızı ilerleyen günlerde yapacağız.

Tüm Kamuoyuna Saygılarımızla…”




Bu haber 507 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI