Bugun...



Milas Belediyesinden Sosyal Hizmetler

Milas Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2023 yılının ilk 10 ayında 1718 kişiye ayni ve nakdi yardımda bulundu. Vatandaşların acılı gününde de yanlarında olmayı sürdüren Milas Belediyesi, talepte bulunanların taziye evlerine sandalye, çay, bardak, gölgelik, ısıtıcı gibi destekte bulunuyor.

facebook-paylas
Tarih: 04-11-2023 00:02

Milas Belediyesinden Sosyal Hizmetler

Milas Belediyesi Sanayi Caddesi’ndeki yeni hizmet binasına taşınan birim, 22 personeliyle Milas’taki ihtiyaç sahiplerine doğrudan yardımda bulunuyor. Yapılan değerlendirmeler sonucunda ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen vatandaşlara ayni ve nakdi yardımlar doğrudan olarak teslim ediliyor. Yıl boyunca gece gündüz çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 2023 yılının ilk 10 ayında 1718 kişiye doğrudan yardımda bulundu. Yardımlar sayesinde 1718 ailenin yüzü güldü. 2023’ün ilk 10 ayında 15 asker ailesine ve 627 ihtiyaç sahibi vatandaşa nakdi yardım yapılırken, 908 aileye gıda yardımı, 132 aileye kırtasiye yardımında bulunuldu. 22 kişiye tekerlekli sandalye, 3 kişiye walker, 11 kişiye de hasta yatağı yardımında bulunuldu. Birim, Ramazan ayı kapsamında 22 mahallede de iftar yemeklerinin düzenlenmesine katkı sağladı.

Vatandaşların acılı gününde de yanlarında olan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, talepte bulunan taziye evlerine sandalye, çay makinesi, çay, şeker, karıştırıcı, karton bardak, ayaklı çadır, gölgelik, ısıtıcı, yakacak ve soba temin ediyor.

SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ YENİ YERİNDE

Daha önce Milas Belediyesi ana hizmet binasında faaliyet gösteren Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, vatandaşlara daha etkin hizmet sunmak amacıyla İsmetpaşa Mahallesi Sanayi Caddesi No: 26/A adresine, Meteoroloji binasının karşısına taşındı. 22 personeliyle hizmet veren Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne 0252 512 5111 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

 

 




Bu haber 406 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL YÖNETİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI