Bugun...


Kırcağız Ovası Kale Mevkii Sakinlerinin, Önemli Sorunu!
Tarih: 11-05-2026 00:05:37 Güncelleme: 11-05-2026 00:05:37 + -


Kırcağız-Labranda yolu, Karayolları tarafından yapılmış. Yol genişlemiş, güzel olmuş.

facebook-paylas
Tarih: 11-05-2026 00:05

Kırcağız Ovası Kale Mevkii Sakinlerinin, Önemli Sorunu!

Nevzat Çağlar TÜFEKÇİ

Karayolları bir yandan güzel bir iş yaparken diğer yandan; Kırcağız ile Karayolu arasındaki bölgenin yağmur sularını, orada bulunan dere yatağına akıtmak varken; bir menfezle bu bölgenin yağmur sularını yolun altındaki Kırcağız Ovasının Kale mevkiine vermesi ovada yaşayanların tepkisine neden oldu.

Menfezden akan yağmur suları oradaki tarım arazisine zarar verdiği gibi Kale mevkiine giden yolu dereye çevirerek, ulaşımı zorlaştırdığı ve yolu da bozduğunu ifade ettiler. Ovada yaşayan Kırcağızlılar, bu durumdan dolayı şikâyetçi olduklarını dile getirdiler.

Kale mevkiinin sakinleri, Karayollarının bu soruna çözüm bulmasını, yağmur sularının eski dere yatağına salınmasını istiyor ve Kale mevkiini sel suları altında bırakan menfezin ise mutlaka kapatılması gerektiğini belirtiyorlar.  




Bu haber 164 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TOPLUM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI