Bugun...


DEM Parti'den 'Beşiktaş' tepkisi: İktidar, Yargıyı Bir Aparat Olarak Kullanmaktan Vazgeçmelidir!
Tarih: 14-01-2025 01:03:27 Güncelleme: 14-01-2025 01:07:27 + -


Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın gözaltına alınmasına ilişkin açıklama yapan DEM Parti, "İktidar, kendinden olmayan herkesi kriminalize etmekten, yargıyı bir aparat olarak kullanmaktan vazgeçmelidir!" ifadelerini kullandı.

facebook-paylas
Tarih: 14-01-2025 01:03

DEM Parti'den 'Beşiktaş' tepkisi: İktidar, Yargıyı Bir Aparat Olarak Kullanmaktan Vazgeçmelidir!

Artı Gerçek - İstanbul'da CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın 'rüşvet' suçlamasıyla gözaltına alınmasına tepkiler gelmeye devam ediyor.

DEM Parti, konuya ilişkin paylaştığı açıklamada, iktidarın muhalefet partilerinin yönettiği belediyeleri kıskaca almayı amaçladığını vurguladı. Açıklamanın tamamı şöyle:

"Beşiktaş Belediyesi’ne yapılan son operasyon iktidarın muhalefet partilerinin yönettiği belediyeleri kıskaca alma, halka hizmet sunmalarını engelleme politikasının devamıdır. İktidar Kendinden Olmayan Herkesi Kriminalize Etmekten, Yargıyı Bir Aparat Olarak Kullanmaktan Vazgeçmelidir!

Belediyeler halkındır, seçen halktır, değiştirecek olan da halkın kendisidir! 31 Mart seçimlerinden bu yana 7 DEM Partili ve 2 CHP’li belediyeye kayyım atanması da Beşiktaş Belediye Başkanının sabaha karşı operasyonu ile gözaltına alınması da asla kabul edilemez. İktidar sandıkta ve seçimde kazanamadığı belediyelere yönelik demokrasi ve hukuk dışı uygulamalardan, halk iradesini çiğnemekten derhal vazgeçmelidir."

Haberin linki: https://artigercek.com/politika/dem-partiden-besiktas-tepkisi-iktidar-yargiyi-bir-aparat-olarak-kullanmaktan-vazgecmelidir-330888h, 13 Ocak 2025

 




Bu haber 928 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL YÖNETİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI