Bugun...



Millet İttifakı Ören Seçim Bürosu, Geniş Katılımla Açıldı

Millet İttifakı Ören seçim bürosu yoğun katılımla açıldı. Selimiye ve Milas Merkezden sonra Ören’de seçim bürosu açıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-04-2023 21:24:00 Tarih: 26-04-2023 21:13

Millet İttifakı Ören Seçim Bürosu, Geniş Katılımla Açıldı

Millet İttifakı Ören seçim bürosu yoğun katılımla açıldı. Selimiye ve Milas Merkezden sonra Ören’de seçim bürosu açıldı. Açılış sırasında CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Murat Sodra, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milletvekili Suat Özcan ve CHP Milletvekili adayı Cumhur Uzun birer konuşma yaptı. Konuşmacılar şunları söyledi:

CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya: Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Ören Mahalle Seçim Ofisinin açılışını coşkuyla gerçekleştirdik.. Akabinde partimize yeni katılarak bizlere güç veren üyelerimize rozetlerini taktık.  Halkın iktidarını kurmamıza az kaldı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat: Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ören seçim ofisinin açılışının ardından CHP Ören Mahalle Temsilciliğinde partimize üye olan genç ve kadınlarımızın çoğunluğunu oluşturduğu üyelerimize rozetlerini taktık. Üyelerimize ailemize hoş geldiniz diyor, üyeliklerinin partimiz ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra: 21 yıllık AKP iktidarı bu seçimle sona erecek, Millet ittifakı parlamentoda çoğunluğu sağlayacak, Kılıçdaroğlu da 13. Cumhurbaşkanımız olacaktır. Aydınlık günlere çok az kaldı. Tünelin ucundaki ışık göründü.

CHP Milletvekili adayı Cumhur Uzun: Ülkemizin 2. Yüzyılın baharına açılan kapılardan birinin kurdelesini de Ören’de kestik. Sana Söz memleketim yine baharlar gelecek...

CHP MUğla Milletvekili Suat Özcan:  Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, milletvekilleri açısından sadece el kaldırılıp indirilen bir dönem oldu. Bu dönem meclisin en kötü dönemiydi. 

 




Bu haber 498 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI