Bugun...



Milaslı Emekli Öğretmen Zeki Demirtaş, Denizli'de Vefat Etti

Denizli Ticaret Lisesinin eski müdürü Zeki Demirtaş(79), yaşamını sürdüğü Denizli’de kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Eski İzmir Ticaret Odası Başkanı kardeşi Ekrem Demirtaş’la birlikte Milas’ta dünyaya gelen Zeki Demirtaş, küçük yaşlarda ayrıldığı Milas’ta yakınları ve sevenlerinin gözyaşlarıyla Milas şehir mezarlığında kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-04-2023 00:08:07 Tarih: 17-04-2023 23:03

Milaslı Emekli Öğretmen Zeki Demirtaş, Denizli'de Vefat Etti

NEVZAT ÇAĞLAR TÜFEKÇİ

Denizli Ticaret Lisesinin eski müdürü Zeki Demirtaş(79), yaşamını sürdüğü Denizli’de kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Eski İzmir Ticaret Odası Başkanı kardeşi Ekrem Demirtaş’la birlikte Milas’ta dünyaya gelen Zeki Demirtaş, küçük yaşlarda ayrıldığı Milas’ta yakınları ve sevenlerinin gözyaşlarıyla Milas şehir mezarlığında kılınan cenaze namazından sonra aile mezarlığında annesinin babasının yanında toprağa verildi. Emekli Öğretmen Demirtaş için önce Denizli’de öğle namazından sonra cenaze namazı kılındı, cenaze daha sonra ikindi vakti Milas şehir mezarlığına getirildi.  

Emekli Öğretmen Zeki Demirtaş’ın cenazesine; eşi Birgül Demirtaş ve yakınları, kardeşleri Ekrem Demirtaş ve Nazife Demirtaş, Baldızı Emekli Öğretmen Birsen Polat, Öğretmen arkadaşı Fikret Müftüler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Mine Müftüler, MİTSO Başkanı Reşit Özer, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, öğrencileri Faik Baklan ve Mustafa Egeli, İzmir ve Denizli’den öğrencileri, dostları ile Milaslı sevenleri katıldı.

EMEKLİ ÖĞRETMEN ZEKİ DEMİRTAŞ’IN VEFATINDAN SONRA, SEVENLERİ DUYGULARINI ŞÖYLE DİLE GETİRDİ:

Nazife Demirtas(Kardeşi): Çocukluğumun en güzel anılarında sakladığım, her zaman sevgi ve saygı duyduğum, sevgi aldığım okul yıllarımda idolüm olan canım Zeki Demirtaş abimi kaybettim. Çok üzgünüm onun sevgisini ve yokluğunu hep hissedeceğim. Işıklar içinde sonsuz huzurda ol, güzel kalpli güzel insan değerli büyüğüm. Bu gün ikindi namazından sonra Milas asri mezarlığında sonsuzluğa uğurlayacağız.

MİTSO Başkanı Reşit Özer: Demirtaş ailesi Milas’ın en eski ailelerindendir. Demirtaş ailesinin büyükleri babaları Ormancı Zekeriya Demirtaş ve anneleri Sultan Demirtaş’tır. Ekrem Demirtaş Milas’ın yetiştirdiği önemli bir isimdir. Aralıksız 26 yıl İzmir Ticaret Odası Başkanlığı yaptı. İzmir Ekonomi üniversitesinin kurucusudur. Ekrem Bey, her zaman kendisinden yararlandığımız bir abimiz, büyüğümüzdür. Demirtaş ailesine başsağlığı diliyorum.

Mehmet Kasım Başer: Aaaa çok üzüldüm. Denizli de ailece beraber çok güzel günlerimiz olmuştu. Mekânı cennet, ruhu şad olsun. Nur içinde uyusun. Aileye, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum

Ömer Şenol(İzmir Atatürk Lisesi Emekli Coğrafya Öğretmeni ve Güneş Ressam): Kıymetli ortaokul arkadaşım Zeki Demirtaş hayata veda etmiş. Çok üzüldüm. Kendisiyle çok top oynadım Milas sokaklarında. Kuleli Askeri Lisesine gitti. Harp Okulundayken 22 Şubat 1962 tarihindeki Talat Aydemir olayından dolayı Harbiye’den atıldı. Sonra öğretmen oldu. Uzun yıllar Denizli Ticaret Lisesinin Müdürlüğünü yaptı. Mekânı cennet olsun. Eşi Birgül Demirtaş,  kardeşleri Nazife Demirtas ve Ekrem Demirtaş  başınız sağolsun. Milas’ın başı sağ olsun.

Faik Baklan(Öğrencisi): Denizli Ticaret Lisesinde bizlerin Hukuk dersine girerdi. Daha sonra Denizli Ticaret Lisesi Müdürlüğü görevi uygun görüldü. Öğretmenlikten ziyade tüm öğrencilerine ve bizlere bir arkadaş gibi davranır, bir baba şefkatiyle nasihatlerde bulunurdu. Çok iyi bir insandı. Işıklar içinde uyusun sevgili öğretmenimiz.

Ersel Siyman(Milaslı Musevi):  Zeki Demirtaş, benim ortaokuldan sınıf arkadaşımdı. Mükemmel bir insandı. Melekler yoldaşı, mekanı cennet olsun. Başta Ekrem Demirtaş olmak üzere tüm Demirtaş ailesinin başı sağolsun. 

haberveinsan.com haber sitesi olarak, Demirtaş ailesine başsağlığı diliyoruz. 




Bu haber 979 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TOPLUM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI