Bugun...



Milaslılar, ‘Esentepesi’ne Kavuşacak

Belediye çalışmalarıyla ilgili bir açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 2022 yılının yatırım yılı olacağını belirtti.

facebook-paylas
Tarih: 10-02-2022 17:50

Milaslılar, ‘Esentepesi’ne Kavuşacak

Milas’ın 132 mahallesine de etkin ve eşit hizmet kapsamında çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi kentin birçok alanda çalışmalarını sürdürüyor. Gerçekleştirdiği çalışmalarla birlikte Milaslıların yüzünü güldüren Belediye’ye bağlı ekipler, kenti modern bir görünüme kavuşturuyor. Yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili açıklama yapan Başkan Tokat, 2022 yılının yatırım yılı olacağını ve Belediye bütçesini bu doğrultuda şekillendirdiklerini kaydetti.

Başkan Tokat, “Onlarca projemizi bu yıl içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte hemşehrilerimiz bu alanlarda keyifle vakit geçirecek,” diye konuştu.

“Bafa ve Selimiye Pazaryerleri Tamamlanıyor”

2020 ve 2021 yılının pandemi ile mücadele kapsamında oldukça yoğun geçen bir yıl olduğunu dile getiren Başkan Tokat, “Geçmiş yıllarda hem pandemi ile mücadele ettik hem de yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Özellikle kentimizin sembol noktalarından bir tanesi olan Beçin Kavşağı’nda bulunan Şehitlik Anıtı’nın yapımını tamamlayarak hemşehrilerimizle buluşturduk. Merkez mahallelerimizde yaptığımız çalışmaların yanısıra kırsal mahallelerimizde de çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda Bafa Pazaryeri ve Sosyal Alan yapımını önemli ölçüde tamamladık. Bafalı hemşehrilerimizin yıllardan beri hayali olan bir alanı Bafalı hemşehrilerimizle buluşturduk. Bunun yanı sıra Selimiye Pazaryerimizin yapımına da bu yıl içerisinde başlıyoruz. Gerçekleştireceğimiz çalışmayla birlikte hem Selimiye Mahallemize modern bir Pazar yeri kazandıracağız hem de çevresinde bulunan 80 iş yerinin bakım ve onarımını belediye olarak gerçekleştireceğiz,” dedi. 

“Esentepe Park Alanı Yapılıyor”

Milas için hem konumu hem de Milaslılar için ifade ettiği anlam nedeniyle kentin en gözde yerlerinden bir tanesi Esentepe. Bölgede çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi ekipleri çalışmalarda büyük bir aşama kaydetti. Muğla Valiliği’nin de destekleriyle birlikte Beçin Kazıevi’nin de bulunduğu alan projeye dahil edilerek alanın çevre düzenlemesi aynı proje kapsamında yapılacak. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Esentepe bizim geçmişimiz. Arkadaşlarımızla, dostlarımızla, ailemizle geldiğimiz, eğlendiğimiz bir dinlenme yeriydi. Bu alanı tekrar Milas’a kazandırıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyeye bağlı kendi ekiplerimizle yürüttüğümüz çalışmalarda önemli bir mesafe aldık. Bu yıl içerisinde bitirmeyi planladığımız Esentepe Park Alanının hizmete açılmasıyla birlikte, hemşehrilerimizin uğrak yerlerinden birisi olacaktır,” dedi.




Bu haber 569 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL YÖNETİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI