Bugun...



İasos Mahalle Meclisi Derneği Gençlik Kolları 2022 yılına İddialı Girdi

Kuruluşundan bu yana, kısa sürede büyüyen ve hızla da büyümeye devam eden İasos Mahalle Meclisi Derneği’nin Gençlik Kolları bugün itibarıyla 48 kişilik üye grubuna ulaştı.

facebook-paylas
Tarih: 06-02-2022 21:44

İasos Mahalle Meclisi Derneği Gençlik Kolları 2022 yılına İddialı Girdi

Kuruluşundan bu yana, kısa sürede büyüyen ve hızla da büyümeye devam eden İasos Mahalle Meclisi Derneği’nin Gençlik Kolları bugün itibarıyla 48 kişilik üye grubuna ulaştı.

Derneğin Gençlik Kolları ilk toplantılarını  Kıyıkışlacık merkezde 06 Şubat 2022 tarihinde başarıyla tamamladı. Toplantıda, alt çalışma kollarını da kuran gençler, 2022 yılına güçlü bir şekilde girdi.

Açılış konuşmasını İasos Mahalle Meclisi Derneği Başkanı Hülya Scobie’nin yaptığı toplantıda, Scobie genç üyelere, Gençlik Kolları başkanı Müge Ölmez’e ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Tunca’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Scobie Konuşmasına şöyle devam etti; “Kırmızı çizgimiz Mustafa Kemal Atatürk ve vatanımızın bölünmezliğidir. Amacımız, Siyaset, parti ve partizanlıktan uzak, yaşadığımız mahallemizde ve Muğla genelinde Mahalle yaşamının, mahalle vizyonunun, hemşehrilik ve komşuluk bilincinin geliştirilmesi, yaşadığımız coğrafyanın hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmektir. Kıyıkışlacık’ta doğmuş büyümüş yetişmiş siz gençlerimize özlem duyduğunuz ve hayata geçirmek istediğiniz  projeleriniz için büyük bir fırsat doğdu. Siz gençlerin bu yönde çalışarak, başarılı,  birçok güzel projeye imza atacağınıza  dair olan inancım tam. Her birinize ayrı ayrı, bu güzel dayanışma yoluna girdiğiniz için çok teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum,” diyerek toplantının  yönetimini  Gençlik Kolları Başkanı Müge Ölmez’e bıraktı.

Başkan Ölmez, “ Kıyıkışlacık’ın geleceğine biz gençlerin de katkısı  olacağı için çok mutluyuz. Projelerimizle mahallemizin kalkınması ve güzelleşmesi, mahalle gençlerimize her konuda destek ve yardım için çalışacağız, hepimize kolaylıklar diliyorum,” diyerek toplantının gündem maddelerine geçti.

Toplantı sonrası, gençlik Kolları çevre temizliği için Kolları sıvadılar. Sahil şeridindeki çöpleri toplayan gençler,  İASOS CENNET KALSIN mesajıyla Kıyıkışlacık halkını selamladılar, sevgi, kardeşlik, barış ve dayanışma için, daha yaşanılır bir çevre ve temiz doğa için herkese çağrıda bulundular.




Bu haber 1195 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇEVRE Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI