Bugun...



DSP Milas İlçe Başkanı Doğan: “Genel Başkanımızın Cumhur ittifakına destek kararını; tanımıyor, tanımayacağız!’’

DSP Genel başkanı Önder Aksakal’ın Cumhur ittifakına destek kararını açıklamasından sonra, DSP Milas ilçe başkanı Gürsel Doğan, yaptığı açıklamada, “genel başkanımızın Cumhur ittifakına destek kararını tanımıyor ve tanımayacağız,” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-04-2023 23:06:10 Tarih: 07-04-2023 22:44

DSP Milas İlçe Başkanı Doğan: “Genel Başkanımızın Cumhur ittifakına destek kararını; tanımıyor, tanımayacağız!’’

DSP Genel başkanı Önder Aksakal’ın Cumhur ittifakına destek kararını açıklamasından sonra, DSP Milas ilçe başkanı Gürsel Doğan, yaptığı açıklamada, “genel başkanımızın Cumhur ittifakına destek kararını tanımıyor ve tanımayacağız,” dedi.  Doğan, "dün olduğu gibi bugün de Millet İttifakı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz" diyerek,  “Tüm bu yaşanan gelişmeler dahilinde onurlu demokratik sol partimizin taban inisiyatifi olarak, ‘’Gerçek güvercin harekatını’ başlatıyoruz duyurusunu yaptı.

DSP Milas İlçe Başkanı Gürsel Doğan’ın açıklaması şöyle:

 07.04.2023 tarihli DSP Genel Başkanı Sayın Önder Aksakal’ın yapmış olduğu Cumhur İttifakına destek açıklamaları üzerine Milas örgütü adına görüşlerimizdir.

 Kısa süre önce değerli basın emekçilerimize vermiş olduğumuz ‘BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ’ başlıklı demecimizde ne söylemiş isek bugün de arkasında duruyor, ‘TANIMIYOR, TANIMAYACAĞIZ’ diyoruz.

Kurucu önderimiz rahmetle andığımız Sayın Bülent Ecevit’in mirası olan Demokratik Sol hareketin yılmaz Ak Güvercinleri olarak Genel Merkezimizin almış olduğu Cumhur ittifakı destek kararını ‘Tanımıyor, Tanımayacağız’ diyor, dün olduğu gibi bugün de Millet İttifakı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz.

Tüm bu yaşanan gelişmeler dahilinde onurlu demokratik sol partimizin taban inisiyatifi olarak, ‘’Gerçek güvercin harekatını’’ başlatıyoruz. Malumun itirafı gibi bizleri görevden el çektirebilir, yuvalarımızdan uzaklaştırabilir, hatta yok sayabilirsiniz. Kişisel ikballeriniz uğruna dürüstlük timsali Karaoğlan felsefesini hiçe sayabilirsiniz.

Her koşulda Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi gaflet, delalet, hatta ihanet içerisinde bulunabilirsiniz. Bilmelisiniz ki Kurucu liderimiz onursal Genel Başkanımız rahmetle andığımız Sayın Bülent Ecevit’in Kıbrıs Barış Harekâtında dediği gibi ‘Emperyalizm ve uşaklarının oyunları yüce Türk Milletinin azmini sınayamaz’ doğrusuyla, vatan namustur terk edilemez gerçeğini bugün için harekâtımıza ilham kaynağı olarak kabul ediyoruz. Bilmelisiniz ki ulusal kurtuluş savaşımızın yiğit önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu direnişinde gösterdiği çabayı gösterecek dirayetli ve karakterli DSP’li üyelerimiz de vardır. Sözlerimizi ‘Tarih Cesurlardan Yanadır’ deyişiyle sonlandırıyor, Türkiye’de bulunan tüm gerçek Demokratik Sol Partili yoldaşlarımızı bu onurlu duruşa davet ediyoruz.”

                                                                       

 




Bu haber 616 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI