Bugun...



Milas Belediye Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Tamamlandı

Milas Belediye Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı tamamlandı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat başkanlığında toplanan Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda 15 ana gündem maddesi ve 3 ek gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

facebook-paylas
Tarih: 05-11-2021 21:59

Milas Belediye Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Tamamlandı

Milas Belediye Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı tamamlandı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat başkanlığında toplanan Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda 15 ana gündem maddesi ve 3 ek gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Meclis Toplantısı’nın açılışında konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Meclis gündemlerine dair bilgilendirmede bulundu.

“15 Ana Gündem ve 3 Ek Gündem Maddesi Karara Bağlandı”

Milas Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda 2’nci, 3’ncü ve 4’ncü gündem maddesinin ilk kısmı oy birliği ile kabul edildi. Ana gündem maddesinin 5’inci, 6’ıncı, 7’inci, 8’inci, 9’uncu ve 10’uncu maddeleri oy birliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi. 11’inci ana gündem maddesi Ön İnceleme Komisyonu kurularak talebin tekrar değerlendirilmesi önerisi oy birliği ile kabul edildi. Ön İnceleme Komisyonu’nda Mali Hizmetler Müdürü, Emlak ve İstimlak Müdürü, Hukuk İşleri Müdürü, Muhtarlık İşleri Müdürü, Tarımsal Hizmetler Müdürü, Fen İşleri Müdürü, Zabıta Müdürü, İmar ve Şehircilik Müdürü, Meclis Üyeleri Gülşen Gökçe, Hürol Önder, İlhan Şimşek, Mehmet Çayırlı, Sinan Erbey, Gürsel İnce, Nevzat Solmaz, Harun Reşit Çavuşoğlu, Halil Mutlu, Bekir Öner yer aldı. Gündemin 12’inci ana gündem maddesi ayrı komisyon kurulmaması ve Denetim Komisyonu’nun bu konuda gerekli incelemeyi yapması önerisiyle oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 13. maddesi oy çokluğu ile reddedildi. Gündemin 14’üncü maddesi olan Plan ve Bütçe Komisyon Raporları’nın görüşülmesi maddesinin a bendi oy çokluğu, b bendi için ek süre talebi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 15’inci maddesi olan İmar Komisyon Raporları’nın a ve b bentleri komisyon tarafından uygun bulunarak meclis tarafından oy birliğiyle kabul; c bendi ise komisyon tarafından uygun bulunarak oy çokluğu ile kabul, d bendi ise komisyon tarafından uygun bulunmayarak oy birliği ile kabul edildi. Raporların karara bağlanmasının ardından, Meclis Ek Gündem Maddeleri’ne geçildi. Ek gündem maddelerinin 1’inci maddesi oy birliği ile kabul, 2’nci maddesinin İmar Komisyonu’na havalesi oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Ek Gündem 3. Maddesi’nin görüşülmesi için Meclis’e ara verildi.

“Labranda Su Fiyat Tarifesi Belirlendi”

Verilen aranın ardından Labranda Su fiyat belirlemesi için toplanan Plan ve Bütçe Komisyonu’nun oy birliği ile belirlediği fiyat tarifesi Belediye Meclisince oy birliği ile kabul edildi. Alınan karar gereği Labranda Su fiyatları Kasım ayından başlamak üzere 130 ml Bardak Su (120’li) 19 TL+KDV, 200 ml Bardak Su (72’li) 16 TL+KDV, 250 ml Bardak Su (72’li) 17.50 TL+KDV, 0.33 Litre Pet Su 11 TL+KDV, 0.50 Litre Pet Su 6.50 TL+KDV, 1 Litre Pet Su 6.50 TL+KDV, 1.50 Litre Pet Su 6.50 TL+KDV, 5 Litre Su 12 TL+KDV olarak belirlendi. Milas Belediye Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nın 6 Aralık saat 14.00’de gerçekleşmesi için alınan kararın ardından Milas Belediye Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı tamamlandı.

 

 

 




Bu haber 617 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL YÖNETİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI