Bugun...



CHP Gençlik Kollarından, 81 İlde Zamları Geri Çekin Çalışması

CHP Gençlik Kolları, 13 Şubat 2022 Pazar gününden itibaren zamların geri çekilmesi çağrısında bulunmak için 81 il meydanında eş zamanlı olarak saha çalışması başlattı.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-02-2022 04:14:14 Tarih: 17-02-2022 03:12

CHP Gençlik Kollarından, 81 İlde Zamları Geri Çekin Çalışması

Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik şöyle konuştu:

“Yüksek enflasyon ve her geçen gün pahalılaşan hayat şartları yurttaşlarımızı oldukça zorlamaktadır. Bugün itibariyle tüm Türkiye'de gençlik kollarımız sahada olacak ve zamların geri çekilmesi için çeşitli eylemlerde bulunacak.

Zam Duvarı'nda halkımız şikâyetlerini duvara yazacak, faturalarını duvara asacak ve duvarlarımızı sürekli açık havada sergide bırakacağız. Zam Mektubu'nda ise yaşadıkları sıkıntıları yazarak, zamların tek bir imzayla yayımlandığı adrese göndereceğiz. Bununla beraber gençlik kollarımız, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun özellikle gençlere dönük vaat broşürlerini de stantlarda dağıtacaklar.”

Türkiye genelinde başlatılan zamları geri çekin kampanyası ve zam duvarı oluşturma uygulaması eş zamanlı olarak Milas'ta da başlatıldı. CHP Milas Gençlik Kolları tarafından Atapark'ta Zam Duvarı oluşturuldu ve imza kampanyası başlatıldı. Gençlik Kollarının etkinliğine Kadın Kollları Başkanı Berrin Naz, Milas Beldiye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri, İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Turhan, Disk Genel-İş Muğla Şube başkanı Uzay Kocabaş, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Nazım Şardoğan, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 




Bu haber 562 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI