Bugun...



Deva Partisi Bodrum İlçe Örgütünden Örnek Davranış

DEVA Partisi Bodrum İlçe Örgütü Kadın Politikaları Başkanı Emel Tepecik başkanlığında Bodrum ilçe yönetiminden örnek davranış sergilendi. Pandemi dolayısıyla yardıma ihtiyacı olanlara küçük de olsa faydalı olabilmek için Bodrum ilçe teşkilatı aralarında dayanışma oluşturarak, gıda ve ihtiyaç malzemesi topladı.

facebook-paylas
Tarih: 10-02-2021 19:53

Deva Partisi Bodrum İlçe Örgütünden Örnek  Davranış

DEVA Partisi Bodrum İlçe Örgütü Kadın Politikaları Başkanı Emel Tepecik başkanlığında Bodrum ilçe yönetiminden örnek davranış sergilendi.

Pandemi dolayısıyla yardıma ihtiyacı  olanlara küçük de olsa faydalı olabilmek için Bodrum ilçe  teşkilatı aralarında dayanışma oluşturarak, gıda ve ihtiyaç malzemesi topladı.

İhtiyaç sahiplerine verilmek üzere toplanan gıda ve ihtiyaç malzemeleri, koliler halinde  Kadın Politikalar Başkanı Emel Tepecik, Teşkilat Başkanı Elvan Ayhan, Halkla ilişkiler Başkanı Ürfet Karatay tarafından Karaova muhtarı Muhammet Karademir’e teslim edildi.

Kadın Politikaları başkanı Emel Tepecik Yaptığı açıklamada, “Pandemi dolayısıyla arkadaşlarımızla toplanıp bir çalışma yaptık. Bunu yaparken düşündüğümüz tek şey ‘komşusu aç yatarken tok uyuyamayan’ bir milletin evlatları olarak, sorumluluğumuzu bir nebze de olsa yerine getirmekti. Bu çalışmalarımız hem teşkilatımız hem de Bodrumlu merhametli hayırsever vatandaşlarımızın katılımıyla artarak sürecek,” dedi.

DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer yaptığı açıklamada, “Arkadaşlarımızın bu duyarlı davranışı beni çok mutlu etti. Bu çalışmalar, diğer başkanlıklarımız tarafından da sürdürülecek.  İlçe örgütü olarak yaptığımız çalışmalarla toplumda farkındalık yaratmak istiyoruz. Bodrum’u, kıyı ve kırsalıyla buluşturan çalışmalar yapacağız,” diye konuştu.

 




Bu haber 620 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI