Bugun...



Milaslılar Derneğinin Yeni Yönetimi Belirlendi

İzmir’de yaşayan Milaslıların oluşturduğu “Milaslılar ve Milâs’ı Sevenler Derneği”nin genel kurulu 25 Haziran Cuma günü Nurgül Ekeke’nin başkanlığında 22 üyenin katılımıyla İzmir’de gerçekleştirildi. Yeni yöneticiler belirlendi, Baki Öner yeniden başkanlık görevine getirildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-07-2021 00:10:35 Tarih: 01-07-2021 23:57

Milaslılar Derneğinin Yeni Yönetimi Belirlendi

Nevzat Çağlar Tüfekçi

İzmir’de yaşayan Milaslıların oluşturduğu “Milaslılar ve Milâs’ı Sevenler Derneği”nin genel kurulu 25 Haziran Cuma günü Nurgül Ekeke’nin başkanlığında 22 üyenin katılımıyla İzmir’de gerçekleştirildi.

Genel kurulda yeni yönetime seçilen üyeler, 29 Haziran günü en yaşlı yönetim kurulu üyesi olan Şaheste Ünal başkanlığında toplanarak görev dağılımı yaptılar. Yeni yönetime seçilenler, kendi aralarında yaptıkları görev dağılımı sonucunda; M. Baki Öner –Yönetim Kurulu Başkanlığına, Osman Gazi Oktay-Başkan Yardımcılığına, Z. Buket Karadeveci-Genel sekreterliğe, Haşim Helvacı-Saymanlığa getirildi;  Şaheste Ünal, Hamdi Mergen ve Coşkun Akar ise yönetim kurulunda üye olarak yer aldılar.

Yönetim kurulu kararıyla yeniden başkanlığa seçilen M. Baki Öner, tüm katılımcılara teşekkür ederek şunları söyledi: “Derneğimiz İzmir’de bulunan Milaslılar arasında dayanışmayı sağlamak amacıyla kuruldu. Zaman zaman Milaslı hemşehrilerimizin de katılımıyla dayanışma ve tanışma yemekleri düzenliyoruz. Derneğimiz, üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi Milaslı kız öğrencilere, hemşehrilerimizin katkılarıyla burs imkânı sunmaktadır. Tüm hemşehrilerimizi derneğimize sahip çıkmaya çağırıyoruz. El ele gönül gönüle nice birliktelikleri paylaşmayı umuyoruz.”

DERNEK HAKKINDA

Milaslılar ve Milas’ı Sevenler Derneği 1979 yılında kuruldu. Derneğin ilk kurucusu ve Başkanı Resim öğretmeni M. Zeki Boran’dır. Daha sonra başkanlık görevi Dr. Atıf Özer tarafından bir süre yürütüldü. Dr. Özer’den sonara başkanlık görevini Mali Müşavir İlgin Saylam üstelendi. Saylam bu görevi 2015 yılına kadar sürdürdü. Saylam’dan sonra dernek başkanlığı görevi M. Baki Öner tarafından yürütüldü.

 




Bu haber 1545 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TOPLUM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI