Bugun...



Pandemi tüm hızıyla devam ediyor, sabredin yavaşlayacak, azalacak ve bitecek

Özel İZAN Hastanesi Başhekimi Özman,; "Zor günler devam ediyor ama bitecek. Kayıplar yaşıyoruz. Pandemi tüm hızıyla devam ediyor, sabredin yavaşlayacak, azalacak ve bitecek. Bizler görevimizin başındayız."

facebook-paylas
Tarih: 07-04-2020 02:29

Pandemi tüm hızıyla devam ediyor, sabredin yavaşlayacak, azalacak ve bitecek

BAŞHEKİM GÜNLÜĞÜ

Milas Özel İZAN Hastanesi Başhekimi İbrahim Özman, sorumlu hekimlik ve şeffaflık gereği açıklamalarına devam ediyor.  Başhekim Özman, facebook hesabından şu açıklamayı yaptı: 

"Zor günler devam ediyor ama bitecek. Kayıplar yaşıyoruz. Değişik nedenlerle kayıplar yaşamaya devam edeceğiz. Dünyada her gün binlerce nedenle insanlar kaybediliyor. Yaşadığımız pandemi bunu unuttursa da bu gerçek. 

Pandemi tüm hızıyla devam ediyor, sabredin yavaşlayacak, azalacak ve bitecek. Bizler görevimizin başındayız, ben de dâhil birçok sağlık çalışanı evlerine gitmiyor bu dönemde.

Hastalarımız geliyor, tanıları konulup tedavileri yapılıyor, testleri alınıyor. Devletin tüm gücü ile arkamızda olduğunu hissediyoruz, her türlü ihtiyacımız karşılanıyor, ilaçların tamamını Sağlık Müdürlüğümüz temin edip bize ulaştırıyor, hızlı testler ve PCR testleri gereğince bize ulaşıyor, sonuçları hassasiyetle takip ediliyor. Aileler, dernekler destek ulaştırıyorlar, İzan Aş yönetimi her türlü ihtiyacımız için neredeyse paralanıyor. Hastanemizin pandemi kurulu da 24 saat alarmda ve her türlü bilgi birikimini güncel olarak takip ediyor.

İşte size güzel haber, artık iyileşen hastalarımızı evde izolasyon önlemlerini verip ilaçlarını da vererek taburcu etmeye başladık. Umuyorum ki bütün hastalarımız kısa sürede iyileşerek taburcu olacaklardır.

Telefonla arayıp Bodruma gelsek mi diyen tüm dostlara HAYIR olduğunuz yerde kalın, izolasyon ve sosyal mesafe önlemlerini amasız fakatsız uygulayın diyorum. Sizlerden ricam sigara ile vedalaşmanız, bu süreçte riski aşırı arttırıyor, kötüye gidenlerin çoğu sigara içenler, kolay iyileşenlerin çoğu içmeyenler. Bugün bile bırakmak çok yararlı yıllardır içmiş bile olsanız, tedaviniz çok daha etkili hale geliyor.

xxx

KAYBETTİĞİMİZ SAĞLIK ÇALIŞANI KAHRAMANLAR İÇİN

Yaşamayı ciddiye alacaksın
yani o derece öylesine ki,
mesela kolların bağlı arkadan, sırtın duvarda
yahut kocaman gözlüklerin,
beyaz gömleğinle bir laboratuvarda
insanlar için ölebileceksin
hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için
hem de hiç kimse seni buna zorlamamışken
hem de en güzel, en gerçek şeyin
yaşamak olduğunu bildiğin halde

Nazım Hikmet"




Bu haber 1372 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI