Bugun...



Belediye Başkanından, şehrimize gelmeyin çağrısı!

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, hızla yayılan korona salgınıyla ilgili mücadelenin artarak devam edeceğini açıkladı. Tokat, vatandaşlardan bir süreliğine evlerinden çıkmamalarını ve dışarıdan Milas’a gelmek isteyenlerden de salgın geçinceye kadar Milas’a gelmemelerini rica etti.

facebook-paylas
Tarih: 26-03-2020 15:19

Belediye Başkanından, şehrimize gelmeyin çağrısı!

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, hızla yayılan korona salgınıyla ilgili mücadelenin artarak devam edeceğini açıkladı. Bodrum’da korona yüzünden yaşanan ölüme de dikkat çeken Tokat, vatandaşlardan bir süreliğine evlerinden çıkmamalarını ve dışarıdan Milas’a gelmek isteyenlerden de salgın geçinceye kadar Milas’a gelmemelerini rica etti. 

Bodrum’daki ölüm, haklılığımızı kanıtladı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, gün geçtikçe daha ciddi bir durum almaya başlayan koronavirüs salgını nedeniyle yaptığı açıklamada; ‘’Basından öğrendiğimize göre, İstanbul’dan yazlığına gelen ve Koronavirüs nedeniyle Bodrum’da hayatını kaybeden vatandaşımızın durumu, hepimizi üzdü. Bu durum aldığımız sıkı önlemlerin ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha kanıtladı” dedi.

Milas’a gelmeyin çağrısı

Belediye Başkanı Tokat, “Önlemlerimizi ve çalışmalarımızı büyük bir ciddiyetle sürdürmeye devam edeceğiz” diyerek şöyle konuştu: “Milas, tercih edilen tatil bölgesi olması bedeniyle birçok vatandaşımızın uğrak noktası. Türkiye’nin birçok yerinden Milas sınırları içinde Ören-Güllük-Kıyıkışlacık-Boğaziçi gibi sahil bölgelerinde yazlıkları olan vatandaşlarımız var. Onlardan ricamız, bu zor süreç atlatılana kadar evlerinde kalmaları ve üzülerek söylüyorum ama Milas’a gelmemeleridir.’’

Dezenfekte çalışmaları devam ediyor

Başından beri koronavirüsle belediye olarak çok ciddi bir mücadele içinde olduklarını belirten Milas Belediye Başkanı Tokat konuşmasına şöyle devam etti; ’Bizler başından beri Koronavirüsle ilgili çok ciddi bir mücadele içinde olduk.  Ekiplerimiz tarafından ilçemiz genelinde cadde ve kamusal alanlarda mikrop ve virüsleri yok eden, antiviral özelliğe sahip aktif yüzey temizlik ürünleri ile dezenfekte çalışmaları yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Çalışmalar kapsamında ilçemizdeki cadde ve sokakların yanı sıra parklar, mahalle muhtarlıkları, okullar, camiler, pazaryerleri, bankamatikler ve otobüs durakları gibi kamuya açık alanlarda da dezenfekte işlemleri sürüyor.”

Hemşehriye, evde kal çağrısı

Başkan Tokat sözlerini, Milaslı hemşehrilerine bir çağrıyla noktaladı; “Çalışmalarımız büyük bir titizlikle sürecek. Buradan bir kez daha tüm Milaslı hemşerilerimize seslenmek istiyorum; bu zor süreç bitene kadar mutlaka evlerinizde kalın. Sağlıklı olun!’’

 




Bu haber 784 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI