Bugun...



CHP Yerel Yönetimler Heyeti, Milas'taydı...

Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Başkanlığındaki Yerel Yönetimler Heyeti, Muğla il ziyareti programında Milas’a geldi. İşçe örgütünü ve Belediyeyi ziyaret etti. Partililerle görüştüler. Çarşı ziyaretinden vatandaşla buluştular. Park Kafenin açılışını yaptılar. Labranda Su fabrikasına ziyaret gerçekleştirdiler. Hekatomnos anıtına ziyarette bulundular.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-09-2022 07:17:07 Tarih: 17-06-2022 03:56

CHP Yerel Yönetimler Heyeti, Milas'taydı...

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler Heyeti Milas’a gelerek Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. İlçede bir dizi ziyaret de gerçekleştiren heyete Başkan Tokat, gerçekleştirilen projeler ve gelecek dönemde planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut’tan oluşan heyete CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan, Mürsel Alban, Burak Erbay, Süleyman Girgin ve CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu eşlik etti.

Belediye kafelerinin açılışı gerçekleşti…

Yenilenen çehresiyle vatandaşları ağırlamaya başlayan Milas Şehir Parkı’nda bulunan Belediye Kafelerinin açılış töreniyle başlayan ziyaretlerde sırasıyla CHP Milas İlçe Başkanlığı, Hekatomnos Anıt Mezarı ve Labranda Fabrikası ziyaret edildi.

Labranda Fabrikası ziyaret edildi…

Milas Belediyesini de ziyaret eden heyete Başkan Tokat sunum istanbul eşya depolama gerçekleştirerek, geçmiş dönemde yapılan projeler ve önümüzdeki dönemde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Son olarak Labranda Fabrikasını gezen heyet fabrikanın çalışmaları ve üretim hakkında bilgiler aldı.

 




Bu haber 560 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL YÖNETİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI