Bugun...


MİTSO, Türk-Alman Ekonomi Konferansı’nda İşbirliği Fırsatlarını Görüştü
Tarih: 19-10-2025 01:58:28 Güncelleme: 19-10-2025 01:58:28 + -


Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Alman Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (DIHK) işbirliğinde Berlin’de düzenlenen “Türk–Alman Ekonomi Konferansı”na katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 19-10-2025 01:58

MİTSO, Türk-Alman Ekonomi Konferansı’nda İşbirliği Fırsatlarını Görüştü

Almanya ve Türkiye arasında ticari ilişkilerin geliştirilmesi, yatırım olanaklarının artırılması ve özel sektörün karşılıklı iş birliği fırsatlarının ele alındığı toplantıya; TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar ve Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi Gökhan Turan da katıldı.

Konferans kapsamında Başkan Reşit Özer, Türk ve Alman iş dünyasının temsilcileriyle görüşmeler gerçekleştirerek Milas’ın potansiyel yatırım alanları, coğrafi işaretli ürünleri ve sürdürülebilir tarım uygulamaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Özer, “Türkiye ile Almanya arasındaki ekonomik ilişkilerin güçlenmesi, bölgesel kalkınma açısından da büyük önem taşıyor. MİTSO olarak Milas’ın üretim gücünü uluslararası platformlarda tanıtmaya ve yeni iş birliği fırsatları oluşturmaya devam edeceğiz,” dedi.

 




Bu haber 3587 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI