Bugun...



Kılıçdaroğlu’nun Selimiye Seçim Ofisi Açıldı

Millet İttifakı dışındaki parti ve ittifakların da “Bir oy bize, bir oy Kılıçdarğlu’na diyerek destek verdiği Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim çalışmalarını yürütmek için Milas-Selimiye’de seçim bürosu açıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-04-2023 00:31:03 Tarih: 16-04-2023 00:16

Kılıçdaroğlu’nun Selimiye Seçim Ofisi Açıldı

Seçim bürosunun açılışına; CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, Muğla Büyükşehir  Belediye Başkanı Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce, Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, 28. Dönem CHP Muğla Milletvekili Adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılıştan sonra CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya şu açıklamayı yaptı: “Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Selimiye seçim ofisinin açılışının ardından CHP Selimiye Mahalle Temsilciliğimizde partimize üye olarak bize güç katan genç arkadaşlarımıza rozetlerini taktık. Rozet töreninin ardından bugün kurulan Selimiye Mahalle Pazarında esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Pazar ziyaretini tamamlamamızın ardından seçim sürecinde gerçekleştirilecek çalışmaların konuşulduğu bir toplantı gerçekleştirdik.”

 




Bu haber 503 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI