Bugun...



Kazım Şener Vefat Etti ve Onların Bize Bıraktıkları Vasiyet

Gazeteci- Siyasetçi Kazım Şener Muğla Eğitim ve Araştırma hastanesinde vefat etti. Muğla’da tedavi gören Şener’in ölümü, sevenlerini ve dostlarını üzüntüye boğdu. Şener uzun süredir Köy Garajının içindeki büfeyi eşi Fatma Nur’la birlikte işletiyordu.

facebook-paylas
Tarih: 07-05-2022 22:42

Kazım Şener Vefat Etti ve Onların Bize Bıraktıkları Vasiyet

NEVZAT ÇAĞLAR TÜFEKÇİ

Kazım Şener, bir süre gazetecilik yaptı, ulusal gazetelere Milas’tan haberler geçti. 1999 yılında DSP’den il genel meclisi üyesi seçildi. Daha sonra bir dönem de CHP’den il genel meclisi üyeliği görevinde bulundu. Şener son olarak esnaflık yapıyor, Yeni Belediye binasının karşısında bulunan köy garajındaki Belediyeye ait büfeyi işletiyordu.

Kazım’ı Muğla’daki 1 Mayıs mitinginden sonra Milas 78’liler olarak, hastanede ziyaret ettik. Muğla’ya kadar gelip te onu ziyaret etmeden dönmek, olmazdı. Ziyaret sırasında kendisiyle konuştuk. Konuşmaları anlıyor, tepki veriyor, tebessüm ediyordu. ‘Moralini yüksek tut, mücadeleye devam, görecek güzel günler var daha’ dedim. Gülümsedi, sol elini kaldırdı, başparmağı ile onay işareti yaptı.

GÜZEL GÜNLER ÖZLEMİ VE VASİYET

Kazım Şener’in erken ölümü, sevenlerini ve dostlarını üzdü. Sosyal medyada yüzlerce kişi mesajlarıyla üzüntülerini dile getirdi, başsağlığı dileklerini ilettiler. Köy garajına uğrayan bizim 78 kuşağı, onun çayını içer, gündeme ilişkin siyasi sohbetler yapılır, değerlendirmelerde bulunulurdu. 

Her ölüm, erken ölümdür. Birçok arkadaşımız, güzel günleri göremeden bu dünyayı terk etti.  Bu ülke için güzel günleri göremeden aramızdan ayrılan arkadaşların bu özlemleri bizler için bir vasiyettir. Bu vasiyeti hayalden gerçeğe dönüştürmek, biz geride kalanlar için yerine getirilmesi gereken bir borç ve yükümlülüktür.

Güzel günleri göremeden bu dünyadan göç eden arkadaşlarımızın, bulundukları yerde rahat uyuyabilmeleri için, tüm enerjimizle bu uğurda uğraş vermeliyiz. Onların hayal ve özlemleri, bize bıraktıkları bir vasiyettir. Vasiyetin gereğini yerine getirmek te bizim için bir zorunluluktur…

Cenaze Pazar günü ikindi ezanından sonra(saat 16) Ulu Camiden kaldırılacak.

Işıklar içinde uyusun Kazım Şener.

 




Bu haber 1057 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TOPLUM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI