Bugun...



DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanlığından, ‘’Önceliğimiz İnsan’’ Çalışmaları

Bodrum ilçe İnsan Kaynakları ve Eğitim Politikaları Başkanı Mehmet Ali Atabay ve Kadın Politikaları Başkanı Emel Tepecik, ihtiyaç sahibi aileye yardım ziyaretinde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 25-02-2021 20:58

DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanlığından, ‘’Önceliğimiz İnsan’’ Çalışmaları

Bodrum ilçe İnsan Kaynakları ve Eğitim Politikaları Başkanı Mehmet Ali Atabay ve Kadın Politikaları Başkanı Emel Tepecik, ihtiyaç sahibi aileye yardım ziyaretinde bulundu.

Deva Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından yürütülen ‘’Önceliğimiz İnsan‘’ çalışmaları kapsamında ziyaretler devam ediyor.

 Geçtiğimiz günlerde yardım kolilerini Muhtarlara teslim eden Deva Partili yöneticiler, bu defa evleri gecen sene yanarak, Karabağ Turgutreis Mahallesinde 1+1 bir evde yaşamlarını sürdürmeye çalışan,  2 okul çağında çocukla yaşam mücadelesi veren evli çifti ziyaret etti  ve erzak yardımın da bulundu.

Eşi rahatsızlıklarından dolayı sürekli çalışamayan aile, evleri yandıktan sonra hayırsever vatandaşlarının yardımı ile gelen eşyalarla kurdukları düzende hayat mücadelesi verdiği açıklandı.

Kadın Politikaları Başkanı Emel Tepecik yaptığı açıklama da Deva Bodrum ilçe başkanlığımızın ‘’önceliğimiz İnsan çalışmaları kapsamında, çevremizde bulunan ihtiyaç sahiplerine, hayırseverlerle bir olup yardım eli uzatmaya çalışıyoruz, bu bizim çok önemsediğimiz bir çalışma,” dedi.

Bodrum Eğitim Politikaları Başkanı Mehmet Ali Atabay da yaptığı açıklamada; “yaptığımız ziyaretler Parti politikalarımızın vatandaşlara dokunurken vatandaşlarımızın asıl ihtiyaçlarını tespit etmemizde yol haritası oluyor. Eğitim politikalarımız çalışmalarında Bodrum’da ihtiyacı olan vatandaşlarımıza meslek kazandırma projelerimizin hazırlıklarını hızlandırdık,” diye konuştu.

 




Bu haber 462 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI