Bugun...



Öğrencilere, Sınav Motivasyonu Eğitimi!

Bodrum Belediye Başkanlığı ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullara Gidiyoruz” projesi kapsamında, öğrenci ve velilere, “Sınav Kaygısı ve Motivasyon Eğitimi” verildi. Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitime; öğrenci, öğretmenler ve veliler katıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-01-2020 16:56:50 Tarih: 16-01-2020 16:53

Öğrencilere, Sınav Motivasyonu Eğitimi!

Bodrum Belediye Başkanlığı ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullara Gidiyoruz” projesi kapsamında, öğrenci ve velilere, “Sınav Kaygısı ve Motivasyon Eğitimi”  verildi. Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitime; öğrenci, öğretmenler ve veliler katıldı.

Bodrum Belediyesi’nin düzenlediği “Okullara Gidiyoruz” projesi ile başlatılan Sınav Kaygısı ve Motivasyon Eğitimi, Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Ahmet Özsaylak tarafından verildi.

Ortakent Kerem Aydınlar Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinin katıldığı eğitimde; öğrencilerin sınav öncesi yaşadığı stresin önlenmesi, sınav öncesi ve sınav anında neler yapılması gerektiğine ilişkin önemli bilgiler aktarıldı.

İki bölüm halinde gerçekleştirilen eğitimde, ilk bölümde öğrenciler, ikinci ikinci bölümdeyse velilerin katılımı sağlandı.

8 Kasım tarihinden itibaren süren eğitimler, sömestr tatilinin ardından, 3 Şubat’ta tekrar başlayacak. Bodrum Yarımadası’nın tüm ortaokullarında verilecek olan eğitimlerin, 28 Şubat tarihine kadar devam edeceği açıklandı.

 




Bu haber 621 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI