Bugun...



Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz'un 1 Mayıs İşçi Bayramı Açıklaması

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, 1 Mayıs İşçi Bayramı için bir açıklama yaptı. Topuz, "İşçi sınıfı, toplumumuzun temel direğidir. Onların alın teriyle şekillenen emeği, ülkemizin her köşesindeki kalkınmanın temelidir," dedi.

facebook-paylas
Tarih: 30-04-2024 22:15

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz'un  1 Mayıs İşçi Bayramı Açıklaması

Başkan Topuz'un açıklaması şöyle: 

İşçi sınıfı, toplumumuzun temel direğidir. Onların alın teriyle şekillenen emeği, ülkemizin her köşesindeki kalkınmanın temelidir. 1 Mayıs, işçilerimizin emeğini, özverisini ve mücadelesini bir kez daha hatırlamak ve onların haklarına olan saygımızı ifade etmek için bir fırsattır.

İşçi kardeşlerimiz; ülkemizin her köşesinde, her sektörde, alın teri dökerek, emek vererek, üretimde bulunarak toplumun temel taşını oluşturmaktadırlar. Tüm bu emeğe karşılık ne yazık ki, birçok işçimiz hala adil olmayan çalışma koşullarıyla ve düşük ücretlerle mücadele etmektedir. Bu nedenle, 1 Mayıs sadece bir bayram değil, aynı zamanda hak mücadelesinin de temsil günüdür.

Bu özel gün sadece kutlama amaçlı değil, aynı zamanda taleplerimizi ve beklentilerimizi dile getirme zamanıdır. İşçi kardeşlerimizin daha iyi çalışma koşulları, daha adil ücretler ve insanca yaşam standartları hak ettiğine inanıyoruz. Bu hedefe ulaşmak için hep birlikte çalışmalı, hep birlikte mücadele etmeliyiz.

Milas Belediyesi olarak, işçi kardeşlerimizin haklarını korumak ve onların refahını artırmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya kararlıyız. Adil bir düzen için mücadele ederken, birlik ve dayanışma içinde olmaktan da asla vazgeçmeyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm işçi kardeşlerimin ve Milas halkının 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor; sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler diliyorum.

 




Bu haber 593 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI