Bugun...



BAFA-DER’in, CHP Genel Merkez Konuk Yöneticilerinden Avukat İsteği

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ile Genel Başkan yardımcısı Veli Ağbaba, düzenlemesi Milas Belediyesi tarafından yapılan Bafa pazaryeri ve halı saha açılışı için Bafa’ya geldiler. Konuk milletvekilleri açılışlardan sonra Bafa-Der yöneticileriyle biararaya geldiler, görüşme gerçekleştirdiler.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-03-2022 21:51:27 Tarih: 19-03-2022 21:41

BAFA-DER’in, CHP Genel Merkez Konuk Yöneticilerinden Avukat İsteği

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ile Genel Başkan yardımcısı Veli Ağbaba, düzenlemesi Milas Belediyesi tarafından yapılan Bafa pazaryeri ve halı saha açılışı için Bafa’ya geldiler. Konuk milletvekilleri açılışlardan sonra Bafa-Der yöneticileriyle biararaya geldiler, görüşme gerçekleştirdiler. Görüşmede, Bafa Der üyeleri zeytinlik alanları madenciliğe açan yönetmelikle mücadele için avukat desteği isteğinde bulundular.

Bafa-Der’in açıklaması şöyle:

18 Mart Cuma günü CHP milletvekilleri Veli Ağababa ve Özgür Özel Milas’ın Bafa Mahallesine yapılan çok amaçlı Pazar yeri ve halı sahanın açılışını yaptılar.

Açılışa Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi Bafa’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Halil Mutlu, CHP Milletvekilleri Süleyman Girgin, Mürsel Alban, Suat Özcan, Burak Erbay, Bafa Muhtarı Kerim Tekin, civar mahalle muhtarları, demokratik kitle örgütleri temsilcileri, Bafa ve çevre mahalle halkı katıldı.

Yapılan konuşmalarda kurulan tesisin önemi üzerinde duruldu. CHP’nin iktidar olması durumunda emeklilerin asgari ücretin altında maaş almayacağı, bugün yapılan yardımların hiçbirinin kesilmeyeceği, tersine arttırılacağı sözleri verildi. Konuşmacılar ayrıca iktidar olmaları durumunda Bafa’yı yeniden belediye yapmaya söz verdiler.

Milletvekilleri zeytinliklerin madencilere açılmasını sağlayacak olan yönetmeliğe de karşı olduklarını dile getirdiler. Bafa ve Çevre Mahalleler Koruma Geliştirme ve Dayanışma Derneği (BAFA-DER) yönetici ve üyeleriyle “Zeytinime Dokunma” yazılı dernek pankartı altında toplu resim çektiren siyasetçiler zeytinliklere sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirttiler. BAFA-DER’den Süreyya Gürgün’ün zeytinlikleri tehlikeye atan maden şirketlerine karşı avukat yardımı ricası karşısında CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel derhal destek sözü verdi.

CHP Milas İlçe Başkanı Avukat Tüze Çetinkaya gönüllü olarak yardımcı olacağını belirtti.

Halı sahada maç yapan konuklar ve Bafa halkı zeybek oyunları da oynadılar. Açılış programı dostluk içinde iyi dileklerle son buldu.

 

 




Bu haber 589 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI