Bugun...



Opr. Dr. Koç, Milas Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Oldu

Milas Devlet Hastanesi Genel Cerrahı Opr. Dr. Süleyman Koç, Milas Belediye Başkanlığı için CHP Milas İlçe Başkanlığına aday adaylık başvurusu yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-12-2023 01:05:00 Tarih: 03-12-2023 00:59

Opr. Dr. Koç, Milas Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Oldu

“ ÇOK ADAYIN VE BU HEYECANIN OLMASI MUTLULUK VERİCİ”

CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, adayı adayı sayısının çok olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Çok aday adayı olması ve bu heyecanın olması mutluluk verici. Her adaya eşit mesafede 132 mahallede etkin bir şekilde çalışacağız. Adayımız belirlendikten sonra da etkin bir şekilde güçlü bir örgüt olarak seçim çalışmalarına devam edeceğiz,” dedi

“25 YILDIR HİZMET VERDİĞİM MİLAS’TA 10 BİNİN ÜZERİNDE AMELİYAT YAPTIM”

Aday adayı Süleyman Koç ise şunları söyledi: “25 yıldır Milas’ta Genel Cerrahi Uzmanı olarak hizmet verdim. 10 binin üzerinde ameliyat yaptım. Her zaman halkın iyiliği için bu hizmetlere hep ücretsiz olarak, özel muayene açmadan devam ettim. 132 mahallemizin her birinde elimin değdiği, dokunduğum, hayatına katkı sağladığım insanlar olduğunu biliyorum. Bu süreçte, şimdi bir başka kanalla hizmete devam etmek için adaylık sürecine girdim. Belediyenin de toplumsal hizmetine devam etmesi için böyle bir yola düştük. Bu yola başlamadan önce yerel yönetimlerle ilgili dersime çalışıyorum. 12 Aralık’ta 12.30 da detaylı açıklamalarımı da yapacağım. Çok fazla aday adayı var. Hepsiyle de oturup konuşuyorum. Meclis üyeliği için de aday sayısı oldukça fazla. Bunlar demokrasinin zenginlikleri. Kim seçilirse seçilsin herkesle gönül rahatlığı ile çalışacağımızı özellikle belirtmek istiyorum. Partimizin bayrağını daha yukarı taşımak için çalışmaya devam edeceğiz ve Milas’ı karanlığa teslim etmeyeceğiz”

Haber: habermilas.com




Bu haber 963 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI