Bugun...



Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz'un, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Açıklaması

Milas Belediye Başkanı Topuz, 19 Mayısla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

facebook-paylas
Tarih: 18-05-2024 01:39

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz'un, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Açıklaması

Değerli Milaslılar,

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, bağımsızlığın ve özgürlüğün sembolü olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin önderi olarak, gençlere ve spora verdiği önemi her zaman vurgulamıştır. O'nun ilham verici liderliği, genç nesillerimize ülke sevgisi, milli değerlere bağlılık ve çağdaş bir gelecek için gereken motivasyonu sağlamaktadır. Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda ve Cumhuriyet Halk Partisi değerlerine sıkı sıkıya bağlı olarak gençlerimizin bilgiye, özgürlüğe ve adalet duygusuna sahip bireyler olarak yetişmeleri için dün olduğu gibi bugün de elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz.

Ülkemizin dört bir yanında gençlerimizin coşkusuyla kutladığımız bu büyük bayram, birlik ve beraberliğimizi pekiştirirken, geleceğe umutla bakmamıza vesile olacaktır. Çünkü milletimizin gözbebeği gençlerimiz, ülkemizin aydınlık yarınlarının teminatıdır. Onların bilgiye ve spora olan ilgisi, ülkemizin gelişimine ve ilerlemesine büyük katkılar sunmaktadır. Bizler de Milas Belediyesi olarak, gençlerimizin her alanda başarılı olmaları için elimizden gelen desteği sağlamaya devam edecek, onların isteklerini dikkate alarak projeler üreteceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum.




Bu haber 85 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL YÖNETİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI