Bugun...



Dr. Öğretim Üyesi Günlük, CHP’den Milas Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksek Okulu öğretim üyesi Dr. Mehmet Günlük, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP’den Milas Belediye Başkan Aday Adayı olmak için görevinden ayrıldı.

facebook-paylas
Tarih: 03-12-2023 00:42

Dr. Öğretim Üyesi Günlük, CHP’den Milas Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksek Okulu öğretim üyesi Dr. Mehmet Günlük,  31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP’den Milas Belediye Başkan Aday Adayı olmak için görevinden ayrıldı. Dr. Günlük, 5 Aralık 2023 Salı günü Saat 13.00'te CHP Milas İlçe Başkanlığına resmi başvurusunu yapacağını açıkladı. Günlük, “Tüm Milaslı hemşehrilerimi bana destek vermeye davet ediyorum,” diye çağrı yaptı.

Dr. Günlük aday adaylığı için ayrılmadan önce son sınavını yaptı ve duygularını şöyle dile getirdi: “Bugün yaptığım sınav ile birlikte benim için 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı güz dönemi biraz erken sona erdi. Sınav yapmaktan daha zor olan şey ise öğrencilerimle vedalaşmaktı.”

Dr. Günlük, CHP Milas Belediye Başkan Aday Adaylığını duyururken şu ifadeleri kullandı: “Sevgili Dostlar, Sizinle güzel bir haber paylaşmak istiyorum. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Milas Belediye Başkanlığı aday adaylığı için yola çıktım. Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşayacağım adaylık sürecinde ve sonrasında Milas'ımız için hep beraber güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyorum. Selam ve sevgilerimle.”




Bu haber 799 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI