Bugun...



DÜĞÜN

3 Eylül Cumartesi günü davetli olduğumuz, Dursun Kan ve Tayfun Savaş arkadaşlarımızın çocuklarının Milas Hisar Garden düğün bahçesindeki düğün yemeklerine katıldık. Servis güzeldi, konukseverlik ve ağırlama iyiydi.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-09-2022 12:02:34 Tarih: 04-09-2022 11:43

DÜĞÜN

NEVZAT ÇAĞLAR TÜFEKÇİ

3 Eylül Cumartesi günü davetli olduğumuz, Dursun Kan ve Tayfun Savaş arkadaşlarımızın çocuklarının Milas Hisar Garden düğün bahçesindeki düğün yemeklerine katıldık. Servis güzeldi, konukseverlik ve ağırlama iyiydi.

Servis sırasında, tek tip tişörtlü garsonlar dikkatimi çekti. Yemek ve servis organizasyonu, Çineli KARLOS ORGANİZASYON’a aitmiş. Firma sahibi Ahmet Şahin Yalım'la konuştum. 12 yıldır bu işi yapıyormuş. Aydın, Muğla ve Denizli il genelinde düğün organizasyonlarına katılıyormuş.

Yalın şöyle konuştu: "Aynı anda dört ekiple hizmet veriyorum. Davetli sayısına göre garson sayısı da artıyor. Ekipte yer alan garsonların çoğu çeşitli branşlardan üniversite öğrencileri. Yaz tatillerini değerlendiriyor, harçlıklarını çıkarıyorlar. Hepsi sigortalı. Mutfak ve kamera hizmeti de veriyoruz. Fiyatlarımız uygun."

KARLOS organizasyonun garson ekibinde yer alan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Din Kültürü Öğretmenliği bölümü öğrencisi Semiha Çalışır şöyle konuştu: "Aileme yük olmamak, okul harçlıklarımı çıkarmak için yaz tatillerinde bu düğün organizasyonunda çalışıyorum. Sağolsun Ahmet Amca da bize yardımcı oluyor. Ekip arkadaşlarımın hepsi öğrenci. Maden, Bilgisayar, İnşaat, Makine Mühendisliği, öğretmenlik vb. bölümler. Biz ekip olarak yaptığımızı işi seviyor ve müşteri memnuniyetini yaratmak için elimizden geleni yapıyoruz."

Düğün yemeğinde Büyükşehir Belediye Çalışanı Bülent Parlu da yardımcı oluyordu. Bülent şöyle dedi: "Tayfun Savaş, benim yakın akrabam. Biz onunla can ciğeriz. Oğlu Hasan Can’ın mutlu gününde ve düğününde ona yardımcı olmak istedim. Dost İnsan, iyi günde kötü günde dostlarının, yakınlarının yanında olmalı."

Düğün yemeğine o sırada, CHP Milas ilçe başkanı Tüze Çetinkaya ile belediye başkan yardımcıları Mehmet Ateş ve Halil Mutlu katılım sağladı.

Dostlarıyla birlikte gerçekleştirdikleri düğün töreniyle Dünyaevine giren Duygu ve Hasan Can'a bir ömür boyu mutluluklar dileriz.  Dursun Kan ve Tayfun Savaş arakadaşlarımıza da çocuklarının bu mutlu günü için kendilerini kutluyoruz.  

 

 




Bu haber 671 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TOPLUM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI