Bugun...



Bodrum Belediyesinden Savcılık İncelemesiyle İlgili Açıklama

Bodrum Belediyesi İmar ve şehircilik İşleri Müdürlüğü’nde görevli bir çalışanın görevden alınması üzerine, Savcılığa verdiği dilekçe üzerine soruşturma başlatıldı. Savcılık talimatı doğrultusunda İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği tarafından inceleme başlatıldığı öğrenildi.

facebook-paylas
Tarih: 23-03-2022 22:31

Bodrum Belediyesinden Savcılık İncelemesiyle İlgili Açıklama

Bodrum Belediyesi İmar ve şehircilik İşleri Müdürlüğü’nde görevli bir çalışanın görevden alınması üzerine,  Savcılığa verdiği dilekçe üzerine soruşturma başlatıldı. Savcılık talimatı doğrultusunda İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği tarafından inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın İmar ve Şehircilik İşleri Müdürlüğü binasına gelerek soruşturmayı takip ettiği bildirildi.

Bodrum Belediyesi’nden, “İddiaların incelenmesi” başlıklı bir kamuoyu bilgilendirme açıklaması yapıldı. Açıklama şöyle: “Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde görevliyken görev yeri değiştirilen bir personelin iddiaları doğrultusunda idaremizce inceleme ve soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna yansıyan  hususlarla ilgili Cumhuriyet Savcılığınca talep edilen belgeler Emniyet Müdürlüğü personeline teslim edilmektedir. Konuya ilişkin gözaltına alınan bir personel ya da yönetici bulunmamaktadır. Bodrum Belediyesi, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışıyla yönetilmekte olup yapılan bütün iş ve işlemler mevzuat ve hukuka uygun olup her türlü denetime açıktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Bodrum Belediye Başkanlığı” 

 

 

 




Bu haber 645 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL YÖNETİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI