Bugun...



Muş ve Muğla Ziraat Odası Başkanlarının İstekleri, Cumhurbaşkanına İletilecek

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Muş ve Muğla Ziraat Odalarının başkanlarından, Muş ve Muğla tarımı ile çiftçilerin sorun ve beklentileri hakkında ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere bilgi aldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-12-2020 22:41:15 Tarih: 09-12-2020 22:37

Muş ve Muğla Ziraat Odası Başkanlarının İstekleri, Cumhurbaşkanına İletilecek

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Muş ve Muğla Ziraat Odalarının başkanlarından, Muş ve Muğla tarımı ile çiftçilerin sorun ve beklentileri hakkında ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere bilgi aldı. Toplantıya katılan Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı da çiftçilerin sorunlarını ayrıntılı olarak dile getirdi.

Muş ve Muğla Ziraat Odalarının başkanları ile toplantı gerçekleştiren Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Muş ve Muğla tarımı ile çiftçilerin sorun ve beklentileri hakkında bilgi aldı. Toplantıda konuşulan sorun ve taleplerin Bakanlıklara iletileceğini ifade eden Bayraktar’a Muş, Bulanık, Korkut, Malazgirt, Varto, Bodrum, Dalaman, Kavaklıdere, Köyceğiz, Milas, Ortaca, Yatağan, Menteşe, Seydikemer Ziraat Odası başkanları bilgi verdi.

ÇİFTİÇLERİN SORUNLARI ÇÖZÜM BEKLİYOR

Muğla Ziraat Odaları olarak TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ile tele konferans yöntemiyle gerçekleştirdikleri toplantı hakkında değerlendirmede bulunan Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, “Hem il genelinin hem de ilçelerimizin tarımsal sorunlarını TZOB Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar’a ilettik. Özellikle son günlerde hızla artan girdi(mazot, gübre, yem, tohum, ilaç, elektrik) fiyatları, halâ süt ve et fiyatlarının yaklaşık bir yıldır sabitlenmesi, çiftçi borçlarının yapılandırılması, tarımsal sulama ücretleri, tarımsal sulama baraj ve göletlerinin acil olarak devreye sokulması gibi çiftçilerimizi ilgilendiren her konuda ayrıntılı olarak konuşuldu. Bu görüşmeler ayrıntılı rapor haline getirilerek genel başkanımız tarafından Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilecektir,” dedi.




Bu haber 418 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI