Bugun...


İsmail Atıcı’dan Duygusal Veda ve Teşekkür Mesajı
Tarih: 27-04-2023 21:07:19 Güncelleme: 27-04-2023 21:11:19 + -


26 yıl öğretmenlikten sonra emekli olan ve daha sonra baba mesleği çiftçiliği sürdüren İsmail Atıcı, 25 yıl da Milas Ziraat Odasının başkanlığını yaptı. Son genel kurulda Oda Başkanlığını Kahraman Akar’a devreden Atıcı, duygusal bir veda mesajı yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 27-04-2023 21:07

İsmail Atıcı’dan Duygusal Veda ve Teşekkür Mesajı

26 yıl öğretmenlikten sonra emekli olan ve daha sonra baba mesleği çiftçiliği sürdüren İsmail Atıcı, 25 yıl da Milas Ziraat Odasının başkanlığını yaptı. Son genel kurulda Oda Başkanlığını Kahraman Akar’a devreden Atıcı, duygusal bir veda mesajı yayınladı. Atıcı, görev yaptığı süre içinde kendisine destek olan yöneticiler, vatandaşlara ve çiftçilere teşekkür etti ve yeni yönetime başarılar diledi.

Atıcı, “Öğretmenin, çiftçinin emeklisi olmaz. Bundan sonraki yaşamımda da ilçeme, ilime ve ülkeme gücümün yettiğince her platformda hizmet etmeye devam edeceğim. Mustafa Kemal Atatürk'ün bir neferi ve askeri olarak onun açtığı yoldan, gösterdiği hedeften hiç ayrılmadan yürüyeceğimize ant içtik,” dedi.

Milas ziraat Odası eski Başkanı İsmail Atıcı’nın veda ve teşekkür mesajı şöyle:

Değerli dostlarım,1 Ağustos 1968 yılında Genç Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Milli Eğitim teşkilatında göreve başladım. 26 yıl öğretmen olarak yaptığım Eğitim-öğretim hizmetlerinden sonra 12 Şubat 1997 yılında Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olan Türkiye Ziraat Odaları Birliğine bağlı üyesi olduğum Milas Ziraat Odası Başkanlığı görevine seçilerek arkadaşlarımla birlikte 25 yıl aralıksız görev yaptım. Şubat ayında yapılan 28. Genel Kurulda görevi Kahraman Akar ve ekibine devrettik. Kendilerine başarılar diliyorum.

Bu görevimiz süresince Yönetim ve Meclis Kurulumuzla birlikte çiftçilerimize birçok hizmetler yaptık ve birçok ilke imza attık. Atamızın "Bu milletin efendisi gerçek üretici olan köylüdür" sözünü hayata geçirerek her ortamda ve her platformda üreticilerimizin hak ve menfaatlerini savunduk. Onlara değer vererek çiftçi memnuniyetini ön planda tuttuk. Üreticilerimize ucuz girdi temin etmek için MİZO-TAR Tarım Marketi kurarak hizmet ve servis ağını genişlettik. Türkiye genelinde Milas Ziraat Odamızı örnek odalardan biri haline getirdik.

Görev yaptığımız sürece birlikte çalıştığımız; Sayın Valilerimize, Kaymakamlarımıza ve çalışanlarına, Belediye Başkanlarımıza ve çalışanlarına, İlçemizde faaliyet gösteren tüm siyasi parti başkan ve yönetim kurulu üyelerine, tüm milletvekillerimize, TZOB Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar ve yönetim kurullarına, Tarım il, ilçe Müdürlerimize ve çalışanlarına, Tüm devlet dairesi Müdürlerimize ve çalışanlarına, Mahalle Muhtarları Derneği Başkanlığımıza ve yönetim kurulu üyelerine ve tüm mahalle, muhtarlarımıza, azalarına, Muğla ilimiz ve diğer il ve ilçelerdeki Oda başkanlarımıza ve yönetim kurullarına, İlçemizdeki tüm Oda başkanlarımıza ve yönetim kurullarına, Kooperatif ve Birlik Başkanlarımıza ve yönetim kurullarına, Muharip Gaziler Derneği Başkanlığına ve gazilerimize, görev yaptığım yıllarda benimle yol yürümüş, kader birliği yapmış yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaşlarıma, ayrıca çiftçilerimize hizmette kusur etmeyen, mesai kavramı tanımadan görev yapan çalışanlarıma, Tüm sivil toplum örgütleri Başkan ve yöneticilerine, bana görev yaptığım sürece destek veren-vermeyen, aramızda gönül bağı olan çok sevdiğimiz, hizmet etmekten mutluluk duyduğumuz değerli çiftçilerimize, yani emek veren,  yıl oniki ay inadına üreten tüm üreticilerimize; Kalemini satmamış gerçek basın mensuplarımıza, adını sayamadığım Birlikte Ortak akıl kolektif çalışmayla ilçemize ilimize ve ülkemize değer katan tüm paydaşlarımıza ve gerçek dostlarımıza minnet ve şükranlarımla teşekkür ediyorum.

Aramızdan ayrılarak ebediyete intikal edenlerimize Yüce Rabbimden rahmet ve mağfiret diliyorum. Mekânları cennet olsun. Ruhları şad olsun. Hayatta olanlara da sağlıklı mutlu ve huzurlu uzun ömürler diliyorum. Öncelikle ben haklarımı helal ediyorum. Tüm dostlarımdan da helallik istiyorum. Hakkınızı helal ediniz. Bir kusur ettiysek affola.

Öğretmenin, çiftçinin emeklisi olmaz. Bundan sonraki yaşamımda da ilçeme, ilime ve ülkeme gücümün yettiğince her platformda hizmet etmeye devam edeceğim. Mustafa Kemal Atatürk'ün bir neferi ve askeri olarak onun açtığı yoldan, gösterdiği hedeften hiç ayrılmadan yürüyeceğimize ant içtik.

Saygıyla, sevgiyle dostlukla kalın, hoşça kalın.

 




Bu haber 916 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TOPLUM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI