Bugun...



Başkan Tokat, Ören Atıksu Arıtma Tesisi Bilgilendirme Toplantısına Katıldı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, MUSKİ tarafından Ören de yapılması planlanan Kanalizasyon Şebekesi ve Atık Su arıtma Tesisi Projesi’nin bilgilendirme toplantısına katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 12-02-2022 23:25

Başkan Tokat, Ören Atıksu Arıtma Tesisi Bilgilendirme Toplantısına Katıldı

Ören’de bulunan Belediye Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda Örenli vatandaş katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda proje kapsamında yürütülen çevresel ve sosyal çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapılmasının ardından vatandaşların görüş ve önerilerini dinlendi. Örenli vatandaşlar da proje hakkında merak ettikleri soruları heyete sorarak, konu hakkında fikir ve önerilerini belirttiler.

Örenle ilgili hedeflerimiz büyük

Toplantının tamamlanmasının ardından söz alan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Ören’e yapılacak yatırımlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Tokat; “Örenle ilgili hedeflerimiz büyük. Ören’in daha çağdaş yaşanabilir bir kent olması ve özellikle hep vurguladığım Mavi Bayrak alma konusunda bu çalışmaların bir an önce tamamlanması gerekiyor. Ören’in alt yapısını ve bu bölgenin içme suyu problemini yasanın ve ülke şartlarının el verdiği en kısa süre içerisinde çözüp yerine getireceğiz.

Milas Belediyesi olarak Ören adına çok güzel bir sahil bandı projesi hazırladık. Bu alt yapının bir an önce devreye girmesini hem bu alt yapı sorununun çözülmesi anlamında hem de Ören’ e çok yakışacak sahil projemizin hayata geçirilmesi anlamında çok istiyoruz. Bir yandan alt yapı çalışması devam ederken bir yandan da sahil bandı projemizi hayata geçirmeyi planlıyoruz.

Aynı zamanda Ören Avrupa’nın en büyük yat imalat ve çekek yeri yapılan bir bölge. Burası Ören’in kaderini değiştirecek.  Sadece Türkiye açısından değil Dünya açısından yelkenciliğin, tekneciliğin, yatçılığın üretim merkezi haline gelecek bir yatırımdan söz ediyoruz. Aynı zamanda Alatepe’de de başta Valiliğimiz ve Bakanlığımızın öncülüğünde ciddi bir proje çalışması var. Alatepe’de önemli çalışmalar olacak.

Ören’i gözde bir yaşam merkezi haline ve aynı zamanda da mavi bayrak almış bir turizm alanına hep birlikte çevireceğiz. Sürecin hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.




Bu haber 468 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL YÖNETİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI