Bugun...



Esentepe Parkı’nda mutlu son 22 Haziran’da açılıyor...

Milas’ın kent dokusunu yansıtan simge mekânlarından biri olan, restorasyon ve düzenleme çalışmaları tamamlanan Esentepe Parkı için, 22 Haziran Perşembe günü saat 19.00’da açılış töreni düzenlenecek.

facebook-paylas
Tarih: 19-06-2023 22:14

Esentepe Parkı’nda mutlu son 22 Haziran’da açılıyor...

Kentsel ve Arkeolojik Sit Alanı içerisinde, Milas’ın sosyal hayatının en önemli noktalarından biri olan Esentepe Parkı’nda bir süredir devam eden çalışmalar tamamlandı. Milas Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaların ardından yeni bir görünüme kavuşan park, geçmişin izlerini modern bir görünümle yaşamak isteyen vatandaşların uğrak noktası olacak.

Milas Belediyesi Gıda A.Ş. tarafından işletilecek olan kafe-restoranıyla vatandaşların keyifli anlar yaşamasına vesile olacak olan Esentepe’de, üzeri cam kaplanan anıtsal mezar ile de gece müzeciliğine önemli bir hizmet sunulacak.

AÇILIŞ 22 HAZİRAN, SAAT 19’DA       

Önemli bir arkeolojik alan olan ve Milas Belediyesi’nin çalışmalarıyla kafe-park olarak hizmet verecek olan Esentepe Parkı’nın, 22 Haziran Perşembe günü saat 19.00’da açılışı yapılacak. İçerisinde çocuk oyun grupları, dinlenme alanları, park, havuz, birbirinden renkli ağaçlar ve kafe bulunan tesis, ziyaretçilerine huzurlu anlar yaşatacak.

Esentepe Parkı’nın açılış haberini “Çocukluk ve gençlik yıllarımızın o güzel anılarıyla… Esentepe Parkımız açılıyor…” diyerek duyuran Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 22 Haziran Perşembe günü düzenlenecek açılış törenine tüm Milas halkını davet etti. Başkan Tokat, “Milas halkı için çok özel olan Esentepe’yi eski ihtişamına kavuşturduk, Milas halkına hediye ediyoruz...Herkesi, özlediğimiz Esentepe’nin açılışına davet ediyoruz.” dedi.




Bu haber 843 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL YÖNETİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI