Bugun...



Sekiz Saatlik Elektrik Kesintisinde, Tellere Temas Eden Ağaç Dalları Kesildi

Muğla’nın Milas ilçesinde geçtiğimiz Pazar günü yaşanan uzun süreli elektrik kesintisi, Milas Belediyesi'nin hızlı ve etkin müdahalesiyle bir fırsata dönüştü. Belediye ekipleri, kesintinin yaşandığı bölgelerde elektrik iletim hatlarının güvenliğini sağlamak amacıyla Aydem iş birliği ile harekete geçti.

facebook-paylas
Tarih: 13-05-2024 14:06

Sekiz Saatlik Elektrik Kesintisinde, Tellere Temas Eden Ağaç Dalları Kesildi

Elektrik iletim hatlarının güvenliği hususunda risk oluşturan tellere temas eden ağaç dallarını budamak için elektrik kesintisinin olduğu bölgelerde hızla hareket eden Milas Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ağaç dallarını budayarak iletim hatlarının olası bir fırtınada zarar görmesini engelledi.

Milas Belediyesi’nden yapılan bilgilendirmede, yaşanan kesintiyi bir fırsata çevirerek ilçenin elektrik altyapısının daha güvenli hale getirilmesine katkı sağlandığı belirtilerek “Ekiplerimizin Aydem ile iş birliği içinde çalışarak hızlı bir şekilde çalışmalarını tamamlamaları, vatandaşlarımızın fırtına anında mağduriyet yaşama riski en aza indirildi.” denildi.

Vatandaşlar, belediyenin hızlı çalışması karşısında memnuniyetlerini dile getirirken, elektrik iletimi kaynaklı aksaklıkların önlenmesi ve güvenliğin sağlanması için gerçekleşen çalışmaların devamını dilediler.




Bu haber 106 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL YÖNETİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI