Bugun...



Milas CHP’nin Dayanışma Yemeği Yapıldı

CHP Milas İlçe örgütünün dayanışma yemeği il düzeyinden çok sayıda partilinin katılımıyla Milas Havuzbaşı restaurantta gerçekleşti. Yemeğe il düzeyinden çok sayıda partili katıldı. Yemek coşku içinde geçti.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-06-2022 23:43:10 Tarih: 02-06-2022 14:17

Milas CHP’nin Dayanışma Yemeği Yapıldı

CHP Milas İlçe örgütünün dayanışma yemeği il düzeyinden çok sayıda partilinin katılımıyla Milas Havuzbaşı restaurantta gerçekleşti. CHP Milas ilçe örgütünün yemeğine Millet İttifakı bileşenlerinden DP Genel Başkan yardımcısı Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt,  CHP Parti Meclisi Üyesi Sivas Milletvekili Ulaş Karasu ile Büyükşehir Belediye Başkanı, Partinin il milletvekilleri, il başkanı, ilçe başkanları, belediye başkanları, Milas Mahalle Muhtarları, Milas Oda başkanları katıldı.

Yemekte il başkanı Adem Zeybekoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Milas Belediye başkanı Muhammet Tokat, Partili milletvekilleri Suat Özcan, Mürsel Alban ve Süleyman Girgin, ilçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt birer konuşma yaptı.

Konuşmalarda birlik ve dayanışma vurguları yapıldı, CHP’nin iktidara doğru yürümekte olduğu ifade edildi.  Konuşmalardan sonra yemek coşku içinde geçti.

Gecenin ilk konuşması İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya tarafından yapıldı. Çetinkaya’nın konuşmasında şunları dile getirdi.

Konuşmama başlamadan önce birlikte sokak sokak, mahalle mahalle, gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalıştığım yönetim kurulumu, kadın kolları başkanım Berrin Naz ve yönetimini, gençlik kolları başkanım İbrahim Turhan ve yönetimini sahneye davet ediyorum. Buyurun arkadaşlar…

Sayın Parti Meclisi Üyem Sivas Milletvekilimiz Ulaş Karasu, Sayın Parti Meclisi Üyem Gizem Sayar Özcan, Sayın İl Başkanım Adem Zeybekoğlu, Değerli Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerimiz Mürsel Alban, Suat Özcan, Süleyman Girgin, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım Osman Gürün, Sayın Belediye Başkanım Muhammet Tokat, örgütümüzün değerli ilçe başkanları ve belediye başkanları, belediye meclis üyelerimiz, geçmiş dönem belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, milletvekillerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, Millet İttifakımızın değerli ilçe başkanları ve değerli misafirimiz Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ordu Milletvekili Sayın Cemal Enginyurt, sivil toplum örgütlerimizin değerli temsilcileri, kıymetli muhtarlarımız ve gazilerimiz, değerli Maden-İŞ, Tes-İŞ temsilcileri, basınımızın güzide emektarları hepiniz Birlik ve Dayanışma Yemeğimize hoş geldiniz…

Demokrasiye, adalete, hakkaniyete, liyakata, dostluğa, kardeşliğe, Türkiye Cumhuriyeti'nin devrimlerine inanan ve bu devrimleri korumaya ant içmiş cumhuriyet Halk partisine gönül bağı olan gönlü güzel, yüreği güzel günlere atan, geleceği birlikte kuracağımız bu yolda bize omuz veren, güç veren yol arkadaşlarımız birlik beraberlik ve dayanışma yemeğimize hoş geldiniz, güç verdiniz…

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği iki güzel eserine gönül verenler, Cumhuriyetin altı ilkesinin yılmaz savunucuları, Cumhuriyetçiler, Devletçiler, Milliyetçiler, Halkçılar, Laikler, Devrimciler hoş geldiniz

Demokrasinin en güzel yanı seçimle gelen iktidarlardır, ama demokrasiler, o seçimlere sahip çıkarsak demokratik sonuçlar doğurur, yoksa baskı ve dikta rejimlerini yeşertir, bunun en güzel örneğini tekrarlanan İstanbul seçimlerinde birebir yaşadık, vatandaşlık görevimiz artık sadece oy kullanmakla kalmayıp, kullandığımız oya sahip çıkmakla devam edecektir. Önümüzdeki günler seçim ve seçime sahip çıkma günleridir, omuz omuza, el ele, sırt sırta birlikte o güne yürüyoruz.

Parti kadrolarımız dostlarımızla,  halkımızın desteğiyle birlikte iktidara yürümektedir, ayak seslerimiz bazılarının uykusunu kaçırmakta, psikolojilerini bozmakta, korkmalarına neden olmaktadır.

Korkuyorlar, korksunlar, halk geliyor, halkın iktidarı geliyor

Muğla’nın dört bir yanında hak, hukuk, adalet diyerek çalışan tüm ilçe başkanlarımızı ve il başkanımızı sahneye davet ediyorum.

Bodrum İlçe Başkanımız Sayın Halil KARAHAN,

Dalaman İlçe Başkanımız Sayın Sezer DURMUŞ,

Datça İlçe Başkanımız Sayın Aytaç KURT,

Fethiye İlçe Başkanımız Sayın Mehmet DEMİR,

Kavaklıdere İlçe Başkanımız Sayın Mehmet GÜLHAN,

Köyceğiz İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin EROL,

Marmaris İlçe Başkanımız Sayın Zekican BALCI,

Menteşe İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Aytaç KAVAK,

Ortaca İlçe Başkanımız Sayın Evren TEZCAN,

Seydikemer İlçe Başkanımız Sayın Cemil DAYDIR,

Ula İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin ÖZCAN,

Yatağan İlçe Başkanımız Sayın Mehmet KEMİKSİZ

ve Muğla İl Başkanımız Sayın Adem ZEYBEKOĞLU’NU sahneye davet ediyorum.”

 

 

                                                                                                         

 




Bu haber 644 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI