Bugun...



Başkan Tokat’tan Zeytin Hasat Şenliği İçin Ziyaretler

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, beraberindeki heyetle birlikte Bodrum’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 12-10-2022 12:38

Başkan Tokat’tan Zeytin Hasat Şenliği İçin Ziyaretler

Başkan Tokat, bu yıl 8’incisi gerçekleşecek olan Milas Zeytin Hasat Şenliği öncesinde Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer ve Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol ile birlikte görüşme ve fikir alış verişinde bulunmak üzere Bodrum’da bulunan oda ve kurumlara ziyaretler gerçekleştirdi.

8. Milas Zeytin Hasat Şenliği konuşuldu…

İlk ziyaretini ilçemizde Milas-Bodrum Havalimanı Başmüdürü Yücel Karadavut’a gerçekleştiren Başkan Tokat, daha sonra buradan Bodrum’a hareket etti. Bodrum’da ilk ziyaretini Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a gerçekleştiren Başkan Tokat, iki ilçenin kardeşliğine vurgu yaparak, Başkan Aras’a Zeytin Hasat Şenliği’nin bugüne kadarki düzenlenen etkinlikleri ve 12-13 Kasım tarihlerinde 8’insi gerçekleştirilecek olan etkinlik hakkında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkanlara hayırlı olsun ziyareti…

Bodrum Belediyesi’ndeki ziyaretini noktalayan Başkan Tokat, daha sonra hem 8. Milas Zeytin Hasat Şenliği hakkında görüşmelerde bulunmak hem de gerçekleştirilen olağan genel kurullar sonucunda güven tazeleyerek, yeniden göreve seçilen Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ve Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç’i ziyarete ederek, yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

 




Bu haber 501 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL YÖNETİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI