Bugun...



Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun Milas Seçim Bürosu Açıldı

Seçim Bürosu açılışının ilk konuşması CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya tarafından yapıldı. Çetinkaya, “Her vatandaşımızın hakkını alacağı, insanca yaşayacağı bir Türkiye inşa etmemize 26 gün kaldı,” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 20-04-2023 10:40

Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun Milas Seçim Bürosu Açıldı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Milas’taki Milâs seçim bürosu açıldı. Seçim bürosunun açılışına CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan, Mürsel Alban, İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Metin Ergun, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kurt ve Harun Reşit Çavuşoğlu, CHP eski milletvekilleri Akın Üstündağ, Tolga Çandar, Fevzi Topuz ile 28. dönem milletvekili adayları Gizem Sayar Özcan, Süreyya Öneş Derici, Fatma Gebeş Çimen, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce, Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra, Demokrat Parti İlçe Başkanı Azmi Peker, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile partililer katıldı.

Seçim Bürosu açılışının ilk konuşması CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya tarafından yapıldı. Çetinkaya, “Her vatandaşımızın hakkını alacağı, insanca yaşayacağı bir Türkiye inşa etmemize 26 gün kaldı,” dedi.

Daha sonra İYİ Parti İlçe Başkanı Gürsel İnce, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Murat Sodra, Demokrat Parti İlçe Başkanı Azmi Peker, 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayları Gizem Özcan, Fatma Gebeş Çimen, Salih Büyükdöğerli, İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Metin Ergun, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Muğla Milletvekili Mürsel Alban birer konuşma yaptılar. Konuşmacılar, 15 Mayıs sonrası için güzel günler, adalet ve insanca bir yaşam vurgusu yaptılar.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, “Birlik beraberliğimizi bozmadan, millet ittifakının değerli ortakları ile beraber bu otoriter yönetime hep beraber son vereceğiz. Atatürk’ün dediği gibi kendimizi kendi irademizle biz kurtaracağız,” diye konuştu. Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle seçim bürosunun açılışı gerçekleşti.

Daha sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yapan CHP Milas ilçe başkanı Tüze Çetinkaya şunları söyledi: “Halkın umudu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Milas merkez seçim ofisini Milletvekillerimiz, 28. Dönem Milletvekili Adaylarımız, önceki dönem Milletvekillerimiz, Millet İttifakı Partileri İlçe Başkanlarımız, STK Temsilcileri, muhtarlarımız, basınımızın, kıymetli Gazilerimiz ve vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla açtık. Katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Baharı hep birlikte getireceğiz!”




Bu haber 368 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI