Bugun...



Milas Belediye Başkanı Topuz, Birlik Encümen Üyeliğine Seçildi

Milas Belediyesi’nin de üyesi olduğu Türkiye’nin çevre alanında kurulmuş ilk ve tek yerel yönetimi olan Ege Marmara Çevre Belediyeler Birliği, çevre dostu belediyeler Edremit’te bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 13-05-2024 14:21

Milas Belediye Başkanı Topuz, Birlik Encümen Üyeliğine Seçildi

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un encümen üyeliği görevine geldiği toplantıda Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği 2024 Yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

Toplantıda gerçekleştirilen Başkanlık seçimi sonucunda Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği’nin yeni başkanı olurken yapılan diğer seçimlerde Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ve Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Coşkun Tanış Meclis Başkan Vekili olarak seçildiler.

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un da encümen üyesi görevine seçildiği toplantıda diğer üyeler Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Kaynaş olarak belirlendi.




Bu haber 98 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL YÖNETİM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI