Bugun...



Muğla sağlık çalışanlarına siperlik

TMMOB Muğla İl Koordinasyon Kurulu tarafından hekim ve sağlık çalışanları için temin edilen 1000 adet siperlik, Muğla Tabip Odasına teslim edildi.

facebook-paylas
Tarih: 19-04-2020 21:32

Muğla sağlık çalışanlarına siperlik

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından geçtiğimiz günlerde maliyetine siperlik üretimine yönelik dayanışma kampanyası başlatılmıştı. TMMOB Muğla İl Koordinasyon Kurulu tarafından hekim ve sağlık çalışanları için temin edilen 1000 adet siperlik, Muğla Tabip Odasına teslim edildi.


Konuyla ilgili açıklama yapan TMMOB Muğla İKK temsilcisi Görkem Acar, "Muğla Tabip Odası’nın talebi üzerine MMO İstanbul Şubesi ile iletişime geçtik. Sürecin hızlanması ve daha güçlü bir dayanışma yaratmak adına Muğla Akademik Odalar Birliği(MAOB) olarak süreci yürütmeye karar verdik. MAOB’nin  diğer üyeleri olan Muğla Barosu, Muğla Diş Hekimleri Odası, Muğla Eczacı Odası, Muğla Veteriner  Hekimler Odası, Yeminli Mali Müşavirler Odası Muğla İl Temsilciliği, Muğla Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile maddi paylaşım ve ortak dayanışma içinde  sipariş verdiğimiz 1000 adet siperlik, Muğla Tabip Odasına teslim edilmiştir. Sağlık emekçilerine minnettarız, dayanışmaya katılan tüm meslek odalarına teşekkür ederiz" dedi.

 




Bu haber 505 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI