Bugun...



CHP İlçe Yönetiminin 100. Yıl İçin Çelenk Sunumu ve Açıklaması

Türkiye Cumhuriyet’nin kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle CHP Milas İlçe Yönetimi, Atapark’ta bulunan Atatürk heykeline çelenk bıraktı ve ilçe başkanı Tüze Çetinkaya açıklama yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 29-10-2023 12:41

CHP İlçe Yönetiminin 100. Yıl İçin Çelenk Sunumu ve Açıklaması

Açıklama şöyle:

Cumhuriyetimiz 100 yaşında ve içimizdeki Cumhuriyet sevdası hiç değişmedi, Atatürk'ün 10 yıldaki coşkusu, 50. yıl marşındaki erdi cumhuriyetin 50. şeref yaşına derken duyulan gurur değişmedi, değişmeyecek.

Tüm dünya, tüm evren bilsin ki Cumhuriyet sevdalısı bu halk Cumhuriyet kutlamasını yaptığı gibi onu korumasını da canı pahasına hiç çekinmeden yapan bir halktır.

Etrafımızın ateş çemberine döndüğü bu günlerde bizim yolumuzu aydınlatacak olan cumhuriyetimizin ilkeleri ve değerleridir, onlara sıkı sıkı sarılacağımız bu günler bizi aydınlığa kavuşturacaktır.

Bu gün seni daha iyi anlıyoruz yüce Atatürk, yurtta sulh, dünyada sulh sözünün karşılığını görmek istiyoruz ve bunun için çalışacağız.

Cumhuriyet devrimlerini yok etmek isteyen dışta ve içteki bedbahtlara aman vermeyeceğiz, bize bıraktığın emanetine canımız pahasına sahip çıkacağımıza, sonsuza dek yaşatacağımıza namusumuz ve şerefimiz üzerine ant içiyoruz.

Cumhuriyetim seninle var olduk, seninle yaşıyoruz, seninle yaşayacağız...

Atatürk 28 Ekim günü efendiler yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz demişti, bizde bu gün Cumhuriyetimizin 100. Yaşında Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşayacağını ilan ediyoruz yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Atatürk




Bu haber 446 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI