Bugun...



Eylül-Ekim Aylarında Milas’a Doğalgaz Verilmeye Başlanacağı Açıklandı

AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz yazılı açıklama yaparak, Muğla’nın ilçelerine doğalgaz verilmesi için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. AK Parti Muğla Milletvekilleri Mete ve Otgöz açıklamalarında şu bilgilere yer verdi:

facebook-paylas
Tarih: 12-06-2024 16:51

Eylül-Ekim Aylarında Milas’a Doğalgaz Verilmeye Başlanacağı Açıklandı

“Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Alparslan Bayraktar ile Muğla’ya doğalgaz verilmesi için görüşmelerimiz devam ediyor.  Enerji Bakanımızın ilgi ve destekleri ile Milas ilçemize Eylül-Ekim aylarında doğalgaz verilmeye başlanacak. Daha önce, Menteşe Merkez, Yatağan, Kavaklıdere ilçelerimize doğalgaz verilmeye başlanmıştı.

Milas’a doğalgaz verilmesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Milas’ta alt yapı çalışmaları devam eden doğalgaz temini işlemlerinde son aşamaya gelindi. Ağustos ayında doğalgaz abonelikleri başlayacak. Tesisatı tamamlanan konutlara doğalgaz verilecek. Milas ilçesinde Cumhuriyet, Beçin (Mutluca), Emek, İsmetpaşa, Hayıtlı mahallelerinde çalışmalar yapıldı. Toplamda 1.630 adet binaya gaz bağlantısı yapıldı. Yeni bağlantılar ile yaklaşık 10.000 konuta gaz arzı sunulacak.

Daha önce de Fethiye, Seydikemer, Ortaca ve Dalaman ilçelerine doğal gaz bağlanması için önemli bir imza daha atılmıştı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayınlanan karar ile ilçelerimize doğalgaz bağlanması hız kazandı. Cumhurbaşkanlığı kararı ile doğalgaz hattı güzergâhında, altyapı, proje ve kamulaştırma çalışmalarına başlandı. 2025-2027 yılları arasında ilçelerimize doğalgaz verilmesi planlanmaktadır.

Diğer ilçelerimize verilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Muğla’mıza ilgi ve destekleri için Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanınız Sayın Alparslan Bayraktar’a ve başarılı çalışmalarından dolayı doğalgaz dağıtım firması Akmercan’a teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.”




Bu haber 270 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TOPLUM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI