Bugun...



CHP'de İl Disiplin Kurullarına Sevkler Başladı

CHP Merkez Yönetim Kurulu 31 Mart 2024 Yerel Seçiminde şu ya da bu nedenle CHP aleyhine çalışma yürüttükleri belirlenen üyelerin üye oldukları illerin disiplin kurullarına sevkini başlattı...

facebook-paylas
Güncelleme: 24-07-2024 00:50:16 Tarih: 24-07-2024 00:45

CHP'de İl Disiplin Kurullarına Sevkler Başladı

MEHMET ERDAL

CHP Merkez Yönetim Kurulu 31 Mart 2024 Yerel Seçiminde şu ya da bu nedenle CHP aleyhine çalışma yürüttükleri belirlenen üyelerin üye oldukları illerin disiplin kurullarına sevkini başlattı; hem Datça İlçe Örgütü hem de Muğla İl Örgütü üzerinden yaptığımız soruşturmada Muğla İl Örgütünden toplam kaç üyenin hangi taleplerle Muğla İl Disiplin Kurulu'na sevkinin yapıldığını ise öğrenemedik.

CHP Genel Merkezi tarafından gönderilen Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Genel Başkan Yardımcısı M. Gül Çiftçi Binici ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzalı bir sevk yazısından il disiplin kurullarına sevk edilen üyeler ile ilgili CHP Genel Merkezine dosyaların iletildiği ve il disiplin kurullarına bu dosyaların incelenmesi sonrası karar verildiği anlaşılıyor.

CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun 3 Temmuz 2024 tarihli toplantısında oybirliğiyle alındığı ifade edilen bir sevk kararının gerekçesi ve istenen ceza “31 Mart 2024 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde, Parti aleyhine çalışma yürütmeniz ile ilgili Tüzüğümüzün 68/1-e maddesine uyan fiilin ağırlığı göz önünde bulundurularak, 'GEÇİCİ ÇIKARMA CEZASI' istemiyle Tüzüğümüzün 63/5. maddesi uyarınca Muğla İl Disiplin Kuruluna sevk edilmenize...” şeklinde belirtiliyor.

CHP Muğla İl Yönetiminden bir yetkili bu sevklerle ilgili bilgi edinme talebimize karşılık “Şimdilik bilgi veremeyeceklerini, sevk sürecinin devam ettiğini, önümüzdeki günlerde yeniden başvurmamız halinde bilgi vermelerinin mümkün olabileceğini” söyledi.

23.07.2024/Datça




Bu haber 2511 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI